Hilalll Merhaba arkadaşlar kızım bugün tam 5 aylık oldu ve bu ay hiç kilo almamış geçen ay 7600 dü kilosu bu ay gene aynı sizce ne yapmalıyım ? Kilo alsın istiyorum acaba neden kilo almıyor
ArasinnAnnesi Hilalll neden kiloya takılıyorsun ki sağlığı yerin de mi evet yerin de çok şükür benim oglum 8 aylik 7 kilo bence kilosu iyi çocuğunun.
YazCilegi Hilalll Benim kızım da 4ay 21 günlük 6kilo olmadı daha. Kilosuna takılmayın sağlıgı yerindeyse ve doktoru herhangi bir sorun görmediyse neden aldırıs ediyorsunuz ki?
Aycaauzm Hilalll genetiktir belki canım eşim sen yada ailede vardır zayıf benim arkadaşımın 6aylık 5 kiloydu çokta sağlıklı bi bebek takılma kiloya sağlıklı olsun mutlu olsun ni şekilde büyücekler 😊
ilknurcelik Hilalll bizde 5 ay 1 günlüğüz sadece 200 gr almışız 8700 gr kilomuZ sadece anne sütü alıyor bende şaşırdım daha dr gitmedik bakalım ne diyecek
Hilalll Ben takılıyorum aslında hep cevremdekilerin tepkisi etkiliyor sürekli bı kıyaslama beni de bu duruma düşürüyor 😔😔
Mehmetalp Hilalll önemli olan sağlığı kıyas yapma doktoru iyi diyorsa kof kilo aldırmaya çalışma. İnan sen amaan boşver dediğin an alacak kilo. Tecrübeyle sabit. 😊 çevrendeki zayıf diyenlere de sert bir dille doktor normal dedi de ve konuyı kapat.
Elifsu Hilalll kilosu gayet iyi ama sağlıklı olması daha önemli. Bebeğin boy ve kilosunun genetiğe bağlı olduğunu düşünüyorum.