Black54 Kızlar merhaba, bebeğim 4 ay 2 günlük. Kendini sürekli kaldırmaya çalışıyor ellerimi tutunca güç alıyor daha da kalkıyor. Ben bazen hafif oturtup beş saniye sonra geri yatırıyorum. Bir de ne yersem ağzını şapırdatıyormuş gibi yapıyor sanki beni taklit ediyor. Bu gelişimler normalmi yani 5 saniye oturması ona zarar verir mi?
nhlhmz11 Black54 başını dik tutabiliyorsa , kalkmaya çalışıyorsa , yüz üstü yatırımcı hep dik başlı duruyorsa destekli beş dk oturtabilirsinjz doktordan öğrendim , ben oturtuyorum bıraksam yürümeye bile çalışıyor kızım dört ay 13 günlük
Arenmom17 Black54 benimki 3 buçuk aylık benimkide elinden tutunca kalkmaya çalışıyor yattığı yerde fır dönüyor valla yüz üstü dönmeyi öğrendi asla yatırdığım yerde düz durmuyor ya yüz üstü dönüyor yada 180 derece dönüyor gayet normal yani ama oturmak için biraz erken bence acele etmeyin oturtmak için omurgası biraz daha gelişmesi lazım zaten desteksiz oturur ilk baştan ama bence erken yani
Summerwine95 Black54 normal normal benimkide 4 aylık.Ben artık kucağıma falan oturur gibi alıyorum.Zaten yerde veya anakucaginda olmak istemiyor.Yemek yerken vicdan azabı çekiyoruz sürekli sapirdaniyor ek gıda ayı gelse diye bekliyorum🤣
Xxxyyy07 Black54 biz onunde yemek yiyemiyorduk surekli uzanmaya calisiyordu vicdanimiz rahat etmiyordu 🤣
Black54 Arenmom17 benim bebeğim tam anlamıyla sürekli dönemiyor günde bir kaç kez ☺️ oturtmak için erken gibi geliyor ama kendisi çok istekli başını dik tutuyor onda problemimiz yok
Black54 Summerwine95 yemek anında o hareketleri yapıyor inşallah ek gıda sürecinde de bu isteğini devam ettirir ☺️
Xxxyyy07 Black54 misafirlige falan gidince ikram geldiginde birimiz onu farkli odaya goturuyordu cildiriyordu cunku. Hee ek gida zamani gelince ne oldu ilk basta asiri istekliydi 8. Ayda istek bir kacti daha da gelmedi fjxjjx
Xxxyyy07 Black54 misafirlige falan gidince ikram geldiginde birimiz onu farkli odaya goturuyordu cildiriyordu cunku. Hee ek gida zamani gelince ne oldu ilk basta asiri istekliydi 8. Ayda istek bir kacti daha da gelmedi fjxjjx