sadekahve_bitter Hediyealp keşfettiği için şuan ilgisinde o var Lütfen her yaptığını otizim ile bağdaştırmayın
theanalikko Hediyealp benim oğlum da çeviriyor ama onun dışında oyuncaklarıyla da oynuyor. Otizm olabilmesi için oyuncağı amacı dışında sadece ama sadece tekerleğni çevirip dakikalarca bakması gerekir
Hediyealp Patron1bebeginannesi otizm ile bir ilgisi var mı diye korkuyorum formda bazen okuyorum da kimi çocuklar da var yani Göz teması var Adına bakar Taklit eder Hayvan sesi çıkarır Komut alır Tekrar eden hareketi yoktur Ama insan korkuyor işte bişey mi var diye .. 😳🙄
Patron1bebeginannesi Hediyealp otizm olmasi icin tek bir şey değil birçok şey olması gerek hemen korkmayın tabi tedbirli olun gözlemleyin ama ben sanmıyorum olduğunu
Hediyealp sadekahve_bitter bu aralar o kadar çok önüme çıkıyor ki inanın düşünmemek elde değil günümüzde çok fazla artış var
Hediyealp theanalikko yok öyle dakikalarca oynamaz üstüne binar hınnn diye ses çıkarır en son tekerleriyle oynar bırakır
BeyzaKeles Hediyealp canım tek başına birşey otizm yapmaz çocuğunu benimkide 1 yaşında arabaları sürüyor bazen oturup sadece tekerlerini döndürüyor birkaç belirtisi olsa şüphelen diyecem ama stres yapma boşuna