Saglam00 Bebeğin 4.5 aylık oldu sütümü sağıp veriyorum 3 saat de bir bazen 100 içiyor bazen 80 bazen ise 60 ama 100 geçtiği olmuyor siz sağıp verdiğiniz da kaç cc içiyor bebeğiniz bana çok az geliyor bazen olıyor 3 5 saat içmediği oluyor zorluyorum ağlıyor
Almila77 Saglam00 nerdeyse 1 yaşına kdr sağdım sütümü verdim prematüre oldugu için hiç emmedi beni 3-4 aylıktı 120cc bazen 100 içiyordu gelişimi iyiyse dert etmeyin
Gunesaryamom Saglam00 2 aylık 2-3 saatte bir 100 CC içiyor dediğin gibi bazen 80 sütün gelme durumuna bağlı bazen emiyor bazen de mama takviyesi 🥲
ikiyavruskaannesii Saglam00 Doğum kilosu 2885 su an ki kilosu 7500🧿 Ek gıdaya geçtik bu ay🙏🏻. Her bebeğin mide kapasitesi ve kilosu farklıdır.
Saglam00 ikiyavruskaannesii evet orası öyle elbette benim ki 6500 idi 4.ayında 4.5 aylık olunca hastaneye gittiğimiz de 6400 olmuştu doktor kilo vermiş mama ver dedi sütüm varken mama vermek istemedim gene belki sütümü beğenmiyordur diye verdim ama mamayı asla istemedi az az içiyor benim ki inşallah vermez daha kilo
Saglam00 hzlyla26 peki biberon red ettiği oluyor mu benim ki bazen asla istemiyor ağzını açmıyor hep 4.ay da oluyor diyorlar
ikiyavruskaannesii Saglam00 mamasını değiştirin beğenmemiş olabilir. Ben günde 3 kere mama veriyorum onu da 120. Bebelac kullanıyoruz.
hzlyla26 Saglam00 henüz olmadı. Ben 1 ay emzirebildim sonra hep biberon verdim şimdiye kadar bazen meme verdiğimde de alıyor hala memeyi bile reddetmiş değil.
Leo2020 Almila77 ya ben 1 yaşına kadar falan sağarak verenlere gerçekten çok saygı duyuyorum ya o kadar külfetli bir şey ki çünkü. Gece falan sağmak hele 👏
Saglam00 ikiyavruskaannesii sütüm yeteri kadar geliyor ondan mama vermek istemiyorum ama bilmiyorum beğenmiyor diye başka mama demesem mi
Saglam00 Gunesaryamom kizcegunes evet sütüm yağlı günde 2 3 kez kakasını yapıyor 5 6 kez çişini yapıyor bir içmeye 120 içince midesi almıyor kusuyor biraz ondan az içiyor duyuyor gibi geliyor duymasa ister diyorum ama kilo alımı durdu geçiçi bir şeydir inşallah düzelir bu zamana kadar ayda 1 kilo alırdı ama 3 aydan sonra 500 amca aldı
kizcegunes Saglam00 bizim de bu ay oldu öyle bir kilo azalmamız. Hava sıcak malum hareketlendiler de normal yani bence. Akışına bırakın kimsenin çocuğu ile de kendinizinkinin beslenmesi dahi olsa karşılaştırmayın. Yağlı ise erken doyar tabiki.
aryehum Dışarı çıktığınızda nasıl süt veriyorsunuz? Bende sağım yaparak süt veriyorum da malum havalarda baya sıcak
Eackr aryehum ben dolaptan aldığım sütü dışarda sıcak su ile ısıtıp veriyorum. Çıkarken doyuruyorum dışarda da bir kez bu şekilde veriyorum sütünü bizi dışarda üç dört saat idare ediyor
Saglam00 aryehum onda bence zorlanıyorum süt bozuluyor kokuyor hemen evden çıkmadan doyuruyorum süt alırken de sütün yanına buz torbası koyuyorum muhafıza etsin diye en fazla 3 saat sonra veriyorum sıcak su ile ısıtıp
Aysenurozdmr Marasmom- acıyor ama kesilmemesi adına sağmak zorundaydım. Bebeğim emdiğinde daha fazla acıyor ve yaralarım çoğalıyordu, hala da iyileşmedi yaralarım
Eackr Saglam00 benim kızımda aynı çok nadir günde bir kez 120 cc içtiği falan oluyor. Geçen gün 150 cc içti ama kustu. Demek ki midesi küçük diyorum artık yapacak bişey yok almıyor çünkü fazlasını ve bizim kilomuzda az6 kilo olamadık henüz. Mama da içmiyor
Saglam00 Eackr demek ki dediğinz gibi midesi küçük doktor 3 saate bir ver dedi ama aynı içiyor bende az az veriyorum acıkmaynca hiç almıyor