Duyguisc Bebeğim iki aylık oldu, iki ay boyunca gündüzleri her istediği saatte, geceleri ise alarm kurarak iki saatte bir emzirdim. Geceleri artık çok yorucu olmaya başladı, 2 aylık bebekte gece emzirmeleri kaçar saat arayla olmalı
Turuncgil Duyguisc kendi uyanmadigi surece uykusundan kaldirip emzirme doktorum 1 ayindan sonra kiilo alimi gayet iyiydi gece uyandirmalarini kesebilursin kendi kalkar acikinca dedi cidden 4-5 saatte acikip uyaniyor. 4 saati gecmesin demisti doktor susn 3 aylik gece baya duruyor emmeden
TugceAsil Duyguisc benim doktorum uyandırma dedi şuan 2 ay 11 günlük o ne zaman uyanırsa o zaman emziriyorum doktorda doğrusu bu dedi çünkü benimki uykudan kendi uyanmazsa sorun çıkarıyor o yüzden onun uyanmasını bekliyorum en fazla 5 saat uyuduğu oldu çok nadir o da iyi doyarsa mesela dün gece 1 de uyudu sabah 6.45 gibi uyandı
Duyguisc Turuncgil dün saat kurmayı unutmuşum bi baktım saate 3,5 saat olmuş ama mışıl mışıl uyuyordu yine de vicdan azabı çektim sanki uyandırmayınca aç kalmış gibi, kilo alımı iyi aslında
Duyguisc TugceAsil ben de uyandırmayayım bari çok yorucu oluyor yoksa, peki alt değiştirmeyi gece kaç saatte yapıyorsunuz
Buglem_ Bu soru benimde aklımda kızım doğduğundan bu yana 2 saatte bir emziriyorum geceleri şimdi 1 buçuk aylık uyanmadiginda ben uyandırıcı pek emmiyor ve huysuzlaniyor ilk ay kilo alimida çok güzeldi kendinde de en fazla 3,3bucuk saatte uyanıyor ama ben dayanamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Duyguisc Buglem_ ben bu gece kendisinin uyanmasını bekledim 4 saat sonra uyandı, insanın içine sinmiyor ama iki saatte bir uyandırınca hem güzel ememiyor hem anne için yorucu oluyor