Hilal9 Deniz yıldızı ve çocuklar duymasın bazende sırlar dünyası izliyorum eşim üfff yine mi valla ezberledim diyo 🤣🤣🤣🤣🤣
biroglanannesii1 Eski değil ama yenilerden Them diye bir dizi var Amerika ki zenci bireylere karşı yapılan ırkçılığı anlatıyor gayet hol ve sürükleyici bir dizi tavsiyemdir🤙
_adaninannesi Gzdnr17 ayh tam bunu yazıyodum 😂 benim bı kızım 4 yaşında diğeri 5 aylık anca buralarda dolanıyorum arada 😬😂
eylulyagizmoms_ _adaninannesi bende 7 24 dizi keyfi yapıyorum yazmadım zaten. TV açık olduğu zamanlar dizi izliyorum bunda garipsencek bir sey göremedin
Haticezeynep eylulyagizmoms_ Türk dizisi şart değilse How I Met Your Mother tavsiye ederim çok güzel baya sarıyor
_adaninannesi eylulyagizmoms_ garipsenecek birşey yok zaten tabikide bizde kafamızı dagiticaz ben hergun dışarı çıkarım mesela hem dizide izlerim. Küçük çok fena benim ondan dedim
Eslemsi_04 eylulyagizmoms_ bnm izlediğim eski diziler Cennet mahallesi Umutsuz ev kadınları Akasya durağı
Kumpr eylulyagizmoms_ aşkı memnu, yaprak dökümü, kuzey güney, muhteşem yüzyıl, öyle bir geçer zaman ki bunlar favorim 😂
eylulyagizmoms_ _adaninannesi benim ikiside çok fena 5 dk durmuyorlar ama hayatın bir yerinde kendime zaman ayırmaya çalışıyorum işte napayım😅
Mine16 eylulyagizmoms_ Eşkiya dünyaya hükümdar olamaz Kalp yarası İstanbullu Gelin İlişki durumu karışık Yeni gelin