eylulyagizmoms_ Kızlar genelde eskiden oynayan dizileri seviyorum mesela adını Feriha koydum, umutsuz ev kadınları vs.. Eskiden oynamış ama akılda kalan dizilerden tavsiye istiyorum 2 çocukla evde yapabildiğim tek aktivitem malum 😂
Kaardelen eylulyagizmoms_ Kiralık aşk 😂 Deli gibi defalarca kez izledim hala izliyorum aşırı pozitif enerji veriyor bana 😂
Ruzgarperisi eylulyagizmoms_ bir İstanbul masalı izlə.yabanci damat .ve ya Çemberimde Gül oya.eski diziler bunlar. En sevdiklerim .
eylulyagizmoms_ queen_bee ya herkesin aşırı izlediği diziler ama bir kez bile izlemedim sarar mı beni bilmiyorum aslında denemek istiyorum 😂
gurbetcimami eylulyagizmoms_ valla ben de siz gibi düşünüyordum ama yaprak dökümüne bir başladım bir daha duramadım felaket bağımlılık yapıyor bir de aynı etkiyi Hanımın çiftliği vermişti ikisi mükemmel
tatlibiranneo eylulyagizmoms_ yaprak dökümü de aşkı memnu da ennnn favori dizilerim 729372992 kez izlemişimdir yine izleme perilerim geldi
Boncuk1421_ eylulyagizmoms_ yaprak dökümü belası adını feriha koydum çukuru aşkı memnu bataklığı ..biri biter biri başlar fena sarıyor haberin olsun düşersen çıkamaSın 😂😂
eylulyagizmoms_ Boncuk1421_ adını Feriha koydumu 50 kere olsa izlerim acayip sarıyor ama diğerlerini hiç izlemedim aslında bir başlasam mı diyorum 😂