GkhnMls Merhaba arkadaşlar bebeğimin emmesi gayet iyi iken son 2 haftadır parmağını emiyor ve emmiyor. Kilo veriyor haliyle. Başına gelen oldu mu nasıl çözebilirim bu durumu. Sıcaklarda etkiliyor emmesini bence.
Mustafayigitvebeytugannesi GkhnMls kaç aylık canım. Benim ikinci bebeğim 2 aylıkken meme emmeyi bırakıp parmağını emmeye başlamıştı oğlum parmağını ağzına aldıkça ben çektim o yaptıkça ben çektim sonra 1 ay devam etti sonra unuttu. Hatta ellerini tutardım ağzına almasın diye.
Deletedmom_117 GkhnMls benimki yumruğunu sokuyo ağzına 😂😂Emzirmeyince az durunca önüne geçmek için emzik verebilirsin eline parmağına acı tadını sevmicegi bişey surebilirsin bende emmiyomusum baş parmagimmi ta 7 yaşımda bile emiyodum alışkanlık oluyo
GkhnMls 5.ayımızdayız. Şimdi eldiven niyetine çorap taktım ellerine. Bence parmak emmeye başladığı için meme istemiyor bilemiyorum daha önce gayet normaldi çünkü
Deletedmom_117 GkhnMls eldiveni de takmani tavsiye etmem Dokunsal iç güdüleri oluşmasını yavaslattiyormus ben 1 aylık enrdeysd oğlum ilk doğduğunda annemgil takmış sadece o kadar sonra yüzünü cizsede takmadım şimdi cizmeyide bıraktı alışınca Eldiven zararlı bı süreçten sonra senin bebişin artık maşallah kocaman Olmuş onun yerine tadını sevmicegi bişey sur parmağına eline
Nilssmom GkhnMls doktora sordum sakın elını engelleme dedi bana ayına göre hareketi normal . Meme reddi bu aylarda görülüyor sen her seferinde teklıf et dedi memeyı ileriki aylarda düzelecek dedi .
GkhnMls Aslında 1-2 gün eldiven takatacaktım sadece ama doğru söylüyorsunuz zaten tanıma evresinde herşeyi ağzına götürüyor şimdi daha berbat etmeyeyim herşeyi. Yani parmak emme yüzünden emmiyodur değil mi yanılmıyorum çünkü başka bi sebep yok bi anda oldu…
Deletedmom_117 GkhnMls ewt sebebi odur büyük ihtimalle ama takip et bebeği başka bsieyde olabiljr rahatsız olabilir biseyi olabilir
GkhnMls Deletedmom_117 sürekli olarak takip ediyorum,1 hafta önce kontrolündeydi ama tabi sürekli takipteyim yinede. Umarım kısa sürede atlatırız bu süreci
GkhnMls Be Nilssmom bende öyle yapmayı deneyeceğim zaten henüz çok yeni bi durum hayır kilo veriyo öyle olmasa takmayacağım bu durumu. Çok teşekkür ederim