Berfs10 Kızlar bebeğim uyku eğitimi almamıza resmen gündüz uykuları gece geçiş uykularımız iyi ama sabahları hep 3-4-5 ye kalkar oldu uykuya hep kucağımda geçmek istiyor kucağıma aldığım gibi uyuyor bıraktığımda çığlık kıyamet gün içerisinde sürekli mızmız kucağımı istiyor dışarı çıkarıyorum yine mızmız çok uzun sürdü bu durum 8. Ay atağı bu mudur atak dönemi bittikten sonra bu alışkanlıkları da biter mi çok yoruldum 😔
Kereminannesiii Berfs10 sıcak havalardan sanırım benimde kızım 8 ay 10 günlük. Birkaç gündür uyutmak çok zor şuan bile sallıyorum. Uyusa bile 30-40 dakikaya ayakta. Gece 12:30-1 gibi zor uyudu 3 te ayaktaydı. 5 e kadar al yatır modunda uyudum. 6:40 ta kalktı. 7:30 ta tamamen uyandı. Şimdide uyuyacağım diye ağlıyor. Bir düzenimiz vardı ama tamamen kayboldu.
gulceninannesiii Berfs10 benim kızım 18 aylık, ama hiç unutamadığım aylar 5 ve 8.aydı. Hele 8.ay tam atak dönemi. Uykuya direnme, uyusa bile en fazla 20-30 dk içinde uyanma hepsi vardı. Şimdi size bir de sıcak aylar denk gelmiş. Allah yardımcınız olsun
Berfs10 gulceninannesiii ay aynılarını yaşıyorum 4. Ay atağı bile bu kadar değildi yemin ederim yaşlandım sanki peki ne kadar sürdü sizin ve bittikten sonra düzeldi mi?