Agaclargibi Kızlar oğlum bir yaşında günde bir buçuk su bardağı kadar su tüketiyor ama az önce bir sayfada 1yaş bebek için 1 litre su yazıyordu görünce şaşırdım nasıl içecek o kadar suyu ben az mı veriyorum napıyorum bilemedim sormak istedim
Aslicamm Agaclargibi bebek ne kadar içerse o kadar 1 litre ne demek ben bile bazen o kadar içmiyorum 😂 oğlum günde 100-200 ml anca iciyo
Noriye Agaclargibi 100 300 ml arası içebilir iyi içiyormuş daha Me olsun bizde hiç o kadar olmuyor ama doktor emdiği içindir diyor bu sıra sıcaklardan biraz alıştı şükür damla iciremedigim günler oldu
Patron1bebeginannesi Agaclargibi ne kadar isterse veriyorum ya sınır yok, sürekli teklif ediyorum mesela oyun oynarken emeklerken yoruluyor o esnada içiyor baya. Takip etmiyorum ama dediğim gibi ne zaman isterse
aylinbb Agaclargibi kilosunu 40 ile çarparsanız minimum içmesi gereken miligramı bulabilirsiniz. 10 kg 400mg gibi
ruveydatas Agaclargibi benimki 12 aylık olmak üzere kilosu 12 günde en fazla 600 ml içiyor ben sık teklif ediyorum ama