terazikadini Google araştırmalarıma göre doğum sonrası regl olmadan gebe kalınabiliyormuş doğum yapalı 4 ay oldu regl olmadım gebe olma ihtimali varmıdır böyle tekrar gebe kalan oldumu acaba ?
SeydaKara terazikadini ilk çocuğum 4.5 aylıkken 12 haftalık hamile olduğumu öğrendim şimdi biri 3.5 diğeri 2.5 yaşında 🤷♀️
terazikadini Kuzeymomss 1 defa korunmadık bi kaç gündür mide bulantım var birşeyler yiyince geçiyor ama ona bağlamak istemiyorum ya eşim geri çekildim diyor bilemiyorum 2 3 hafta oldu ilişki olalı
terazikadini Elifffinnn10 hep korunduk 1 defa korunmadık eğer onda da olursa gebelik artık ne diyeyim 😂
Kuzeymomss terazikadini Geri çekilme bir korunma yöntemi değil zaten, bir de bunun 1 defası yok keşke riske atmasaydınız
superkahramanbiranne terazikadini yürek yiyorsunuz heralde . Minnacık çocuklarınızı daha anaya muhtaç evlatlarınızı hiç mi düşünmüyorsunuz önlem almadan ilişkiye rahat rahat giriyorsunuz ? Allah akıl fikir versin . Tavuk musunuz da ? İo zaman her sene bi tane doğurun
Yaren-156 terazikadini bişey yoktur yA bende senle aynı durumdayım 2 sene hamile kalmadım bu şekilde ,sonrasında isteğimle hemen kaldım bebeğim 4,5 aylık bende daha adet olmadım hiç
Elifffinnn10 terazikadini neden olmasın ki tabiki de 1 defa da oluyor kaç defa da olmasını bekliyorsunuz. Eğer gebe kalmanıza engel bisey yoksa hamilesinizdir
terazikadini Kuzeymomss ayy valla ne biliyim 4 senedir evliyim hiç olmadı olmadı ansızın gebe kaldım şimdi yine olmaz düşüncesiyle gaflete kapıldık 2 3 haftada belli olmaz heralde ya değilmi
Kuzeymomss terazikadini Planlı olduğu için ben 3 haftada öğrendim, sizi bilemem ama bebeğiniz daha çok küçük. Eğer olmadıysa da bundan sonra dikkatli olun bence
terazikadini Kuzeymomss aynen öyle yok yok bundan sonra kesinlikle korunmasız olmaz hazır değilim ya daha 4 aylık bebeğim ona da haksızlık olur
terazikadini SeydaKara bana göre en az 4 5 yaş olmalı ya hep görüyorum 2 3 yaş ara olanlar kıskanç oluyor genelde ilgi istiyorlar
terazikadini Yaren-156 yarın ilk iş test alıp yapmak valla diğer türlü içim rahat etmez ya 3 4 gündür nedense mide bulantım var birşeyler yiyince geçiyor bulantı belki psikolojikte olabilir ama olmamasını dilerim çok erken
Yaren-156 terazikadini sanmıyorum ama yap bakalım biz sadece geri çekilme ,geçenlerde bende kustum baya bir üşütmüşüm acaba dedim ama yok yA dedim geçti yani üşüttüğüm icin 2 yıl sadece gç ile hamile kalmadım ona güveniyorum 🤣
terazikadini Elifffinnn10 ilk bebeğim 3 sene sonra oldu 😂 ona güvenerekten belki olmaz diye düşünüyorum