Musabbb Çocuğum 1 yaş 1 aylık ayakta uyutuyorum. Ama artık büyüdü düşünüyorum, uyku şeklini değiştirmek istiyorum. Sizce ne yapmalıyım, nasıl yapmalıyım? Tecrübesi olan var mı?
BeyzaKeles Musabbb benim oğlumda 1 yaşında ilk 7 ay sallayarak uyuttuk resmen eziyet etmişim gece oturarak uyudugumu biliyorum ama sonra bıraktık şimdi şükür kendi uyuyor
Dalkilicnur Musabbb iki 3 gün bence sadece yatağına alıp karanlık bir ortamda ninni dinleyerek uyutabilir veya masal okuyarak uyutabilirsiniz yatağında yanına uzanıp ninni dinleyebilirsiniz veya masal benim bebeğim 1 yaşında ama ben hiç ayakta sallayıp uyutmaya alistirmadim bu dediğim yöntemle ve kucakta yada yanında uyuturyorum uyuyana kadar
Deletedmom_61 Ertugrulnannesiii hahahaha benimkide öyle 20 ay 6 günlük hala sallıyorum onuda geçtim memede uyuyor sonra koyup sallıyorum biz napacaz 😂
Musabbb Ertugrulnannesiii ben de pış-pış uyutcuyu açdım ayakta sallıyorum şu an🤦🏻♀️ Bu çocuk ne zaman kendisi uyur acaba😪 Nasıl eğitim vermeliyiz…
Balbocegiiiiii Benimde en başarısız olduğum konu bebeğimi uyutmak gerçekten yıllar gözümde büyüyor nasıl büyüyecek kendi uyuyacak oooo o zamana yaşlanıcam of yarabbim
Ertugrulnannesiii Musabbb ben zamana bıraktım bazı zamanlar bakıyorum kendi kendine uyumuş yerlerde bazen bir iki saat uğraşırım yok hayır bana mısın demez. Ben biraktim akışına.🤭
Musabbb Ertugrulnannesiii kendinin uyumasını deneyeceğim bakalım ne olacak 😅🤧 şu an uyudu ayağımda ❤️
Lizbon Musabbb Evet ilk zamanlar öyle olur alışmadığı yöntem olunca büyük oğlumda benim büyüyünce 1 yaşta falan yatakta döner dururdu bazen 1 saati bulurdu. Ama zamanla o da öyle alıştı şimdi küçük oğlumu da emziriyorum beşiğine koyuyorum götüne pışpış yapıyorum daldığı vakit çıkıyorum odadan