ANNEBALIIII Kızlar Aralık ayına kadar sadece matematik ve Türkçe çalışmayı düşünüyorum. Matematikte konu olarak biraz ilerledim ama daha önce çalıştığım konuya döndüğümde yapamadığımı fark ettim. Matematik çalışma konusunda bna bir yöntem önerecek olan vr mı?
Esmaipek ANNEBALIIII bol bol soru çözümü yapılmalı yeni konuya geçtiğinde bitirdiğin konunun sorularını çözmeye devam edersen unutmazsın bence bir de sorı çözümünde iyi değilsen bile soru çözüm videoları izle vazgeçme bir eğitim koçu tavsiyesi ☺
ANNEBALIIII Esmaipek 🥰teşekkür ederim. Konuyu geçince hiç dönüyordum o konuya. Sanırım konu bitirmeye çalışıyorum ha bire.sindire sindire gitmiyorum.
Esmaipek ANNEBALIIII konu bitirmeye çalışmakta olur tabi ama daha çok var 2024 e bence sakin kararlı ve emin adımlarla ilerlemek daha doğru olacaktır hocam
AselNil ANNEBALIIII yaa ne güzel çalışan anne 💗 bende şuan ücretsiz izindeyim hem işimi özledim hem kızımdan ayrılmak istemiyorum ama çalışmak ruhen daha iyi bence 😀
Nisam- Bende 2024 kpss hazırlanacam ilk kez adam akıllı hazırlanmak istiyorum ama bunu nasıl başaracam bilmiyorum