BalAnne1 Tuvalet egitimine baslicaz oglum 3 yasina girecek 2 ayi var daha tam konusamiyor da nasil basliyicaz valla cok korkuyorum yardim edin sizler nasil basardiniz
Yesillimon BalAnne1 Oğlum 3 yaşını 3 ay geçmişti başladığımız da deneyin ilk bir hafta baktın zorlanıyor istemiyorsa hiç uzatma beze geri dön 1 2 ay sonra tekrar dene ben öyle öyle alistirdim cnm
DenizAlpinAnnesi BalAnne1 öncelikle kendini hazir hissettigini nasil anladiniz , biz mesela su sekilde basladik gece kuru kaliyordu kaka yaparken saklaniyordu daha cis yaptiginda sölüyordu . 1 hafta icinde alisti ilk baslarda altina yapiyordu ama 1 hafta sürdü
BalAnne1 @Dolores Iste krese vermek istiyorum onlarda bezi biraksin dediler artik yasi da geldi biraktirmayi dusunuyorum da
BalAnne1 @DenizAlpinAnnesi Hadi ya bana gec geliyor o kadar surede bir de krese vermek istiyorum kisa oblarda bezsiz aliyormus
DenizAlpinAnnesi BalAnne1 bizde de konusma geriligi vardi kulakta sivi birikimi nedeniyle ameliyat oldu geniz eti alindi sivi cekildi birden konusmaya basladi
DenizAlpinAnnesi BalAnne1 yani sivi birikiminden dolayi iyi duymuyordu onum icin konusma gecikmesi olusmustu belki sizin de böyle birseydir cocuklarda cok oluyormus
BalAnne1 @DenizAlpinAnnesi Sivi birikimi oldugunu nereden anladiniz hangi doktora gittiniz bizede olabilir dendi kontrol olsun dedi biz gitmedik daha
BalAnne1 @DenizAlpinAnnesi Kac yasinda goturmustunuz ben 3 yasina kadar bekleyip eger devam etmezse tekrar goturmeyi dusunuyorum
DenizAlpinAnnesi BalAnne1 doktor biraz kizmisti neden bukadar beklediniz diye 2 hafta icinde ameliyat olmustu