Zehraeymenn Kaşınıyorum galiba 🤣kızlar oğlum 38 aylık annem bakıyor kreşe verip annem de varken ikinciyi de yapsam mı diyorum bir yandan da korkuyorum başa sarmaya
Kitapkokusu Zehraeymenn Yardım eden biri varsa ve kendinize güveniyorsanız bence düşünün. Benim annem falan yakınım da olsa 5 yaşına kadar beklemezdim. Hala da ikilemdeyim.
Zehraeymenn Kitapkokusu zaten3 yaş yeni geçti önce tuvalet eğitimi kendi başıma biraz daha yeteblsn diye bekledim bu arada annemin yanında değildim oğlumu tek başıma bakıcı vs zorlukla büyüttüm tayinim çıktı şükür rahatım suan
Zehraeymenn oyoyoyyedibeni evet bnde öyle düşünüyorum gebelik süreciyle de kreşe alıştırsam mis olacak hayırlısı tabi
oyoyoyyedibeni Zehraeymenn hayırlısı olsun evet alısırsa daha iyi olur , yaş ilerledikçe zorlasır sanki ben gurbetteyim hic bir destegim yok eşimden baska , 2 yastan sonra dusunmeye baslayacam cunku zaten 2 cocuk istiyorum cok gece bırakmasam daha iyi gibi
Birdirbirderken Zehraeymenn Üç çocuk kolay değil ama kızım açısından herhangi bir zorlanma durumum olmadı. Kardeşlerine karşı tepkileri, şiddeti, kıskanması vs. yok
Lalalac Ben yaptım kızım 2 ay sonra 3 olacak. Oğlum 5 aylık. Pişman değilim:) destek varken yaptım:) kardeşsiz olmaz bakarız dediler. Alsınlar baksınlar😅1 yaşındayken işe döneceğim:)
Sessiz_oyuncu Zehraeymenn şmdi bi fotoğrf yükleyecektim ama neyse dedm 🤣 şabanın arkadaşlar sakın gelmeyin tünelin ucu bomb*k bi yere çıktı dediği sahne geldi aklıma 🤣
2ogullu1anne Oğlum 3.5 yaş, 4 aylıkken diğer oğlum oldu.İyi ki olmuş. Büyük 5 yaşına girecek. Diğeri 17 aylık olacak.Büyüttüm gibi bir şey.Ara versem yapamazdım. Biraz da olsa rahatladım. Sütten kesip, tuvaleti de öğretirsem ohh değmeyin keyfime.
Mrvsmt2502 Zehraeymenn tuvalet eğitimi varsa, kendi uyuyabiliyorsa(gece uyanmadan ve desteksiz), kendi yemek yiyebiliyorsa yapın tabi 😃