Aynenkanka Iremnurr_mms_34 bol su için bebeği sık sık emzirin ön sütün su oranı yüksek, haricinde idrar yolu enfeksiyonu için de tahlil yaptırın. Pine smart bebek bezi var enfeksiyon varsa bez renk değiştiriyor onunla bir deneme yapabilirsiniz
Pastaneusuluislakkek Iremnurr_mms_34 su tüketiminizi artırın eğer emziriyorsanız. Devam ederse doktora görünün. Bir de bezler yanıltıcı olabilir, aklınızda bulunsun
Iremnurr_mms_34 Aynenkanka bugun yıkadım küvetine çişini yaptı koyu sarıydı idrarı daha önce 25 günlükken enfeksiyondan yoğum bakımda yattık korkuyorum tekrar olur yatar diye sunnet ettirdik gerçi doktor olmaz daha dedi ama olsada hastanede yatırırlarmı yine o günlere dönmek istemiyorum çok zor bi durum
Aynenkanka Iremnurr_mms_34 geçmiş olsun canım, biz de 2 günlükken yattık enfeksiyondan yb da çok zor gerçekten. Dikkat etmek lazım
Pastaneusuluislakkek Iremnurr_mms_34 su tüketiminizi artırarak takip edin bir iki gün. Havalar sıcak, bebekler vücut ısılarını ayarlayamaz. Terleme arttıkça idrar azalır, sarılaşabilir. İki gün sonra devam ediyorsa doktora gidin enfeksiyon olabilir
Iremnurr_mms_34 Pastaneusuluislakkek su içiyorum baya bi oğlum çok idrar yapıyor gunde 5.6.7 kere değiştiriyorum ve bi suredir böyle idrarı sarı