Mamadora Merhaba anneler, hastanede calismayip kendi muayenehanesinde hasta bakan cocuk doktorlari kan testi vs gibi islemler istediginde nasil yaptiriliyor bilgi verir misiniz? Anlasmali oldugu hastanelere mi yönlendiriyorlar?
Levozge Mamadora Özel muayenehanesinde bakan dr.lar çok gerekli olmadıkça tahlil, röntgen vs istemiyor. Özel hastanelerde ise çoğu kez gereksiz tahlil isteniyor. Tahlil gerekirse de genellikle kendileri alıp anlaşmalı labaratuara gönderiyorlar.
Mamadora Cansucan20 teşekkürler, peki rontgen vs gibi islemlerde de ozel goruntuleme merkezlerine mi yonlendiriyorlar?
minikkusuuummm- @Mamadora bizim doktorumuz kendi hemsirelerine kanı vs aldırıyor. Kendi anlasmalı laboratuvara gönderiyor. Yani ben gitmiyorum o hallediyor sonucları gelincede arıyor konusuyoruz. Özel asıları da kendisi yada yaninda calısan saglıkcılara yaptırıyor.
Cansucan20 Mamadora hiç röntgen çektirmedim. Kan ve idrar için yönlendirdiler. Muhtemelen yine özel yerlere yönlendirirler
Ygmrcm Mamadora kendi özel laboratuvarları oluyor oraya gönderiyorlar film falan içinde normal devlet hastanesine yönlendirmişti çektirip gitmiştik