yagmurkokusu_ defneemomm kaç koltuk yıkattın o fiyata ? Birde nerede bu söyle de yanlışlıkla aramayalım jddjdndn ben yıkattım 700 tl para verdim 2 baza 2 koltuk bir 2 tane de yatak şimdi bende yatak için çağıracağım yarın arayacağım
defneemomm whiteblack bilmiyorum canım normal fiyatlar nasıl doğum yapmıştım ben hastaneden çıkmadan eşim ilk bulduğu yeri çağırmış
Yavuz01_ Ben geçen hafta 2 koltuk 1 tekli koltuğa 600 tl verdim ama hiç temiz olmadı hele tekli olanın kolları berbattı yazık aldıkları paraya 2 de hali yıkattım halılar gittikten sonra 720 istediler mecbur ödedim 😔
defneemomm yagmurkokusu_ 2 tekli 2 koltuk bir yatak😁 kırklarelindeyim. ya benim hemen arandığı gibi o gün yıkanması lazımdı ondan olabilir. daha yeni doğum yapmıştım çokta hatırlamıyorum o an he deyip geçmiştim açıkçası
yagmurkokusu_ defneemomm valla çok pahalı ya yıkamışlar aceleyle olduğundandır tam araştırınca daha uyguna bulunuyor , auracleanmax alacaktım çok kaba geldi robot istemiştim derken şuan pişmanlık yaşıyorum 5 bindi en son sordum 15 bin dediler
Esmakyt whiteblack merhba gecen hafta yıkattık koltuk mutfakta masann sansalyeleri vs 600 cokta güzel yıkadılar