Minikkusuumm Nurcanben benim oğlumda şuan 34+5de doğmuştu 4 cm açılmam vardı sancı hiç yoktu doktor 1 hafta beklemez diyip ciğer geliştirici iğne yapmıştı 4 gün sonra suyum gelmişti sancı yine yoktu 7 cm açılmam vardı detaya sizde önceden kontol yapılmadı mı acaba iğneden dolayı küvezde kalmadı benim oğlum çok zayıf doğmuştu şuan 2 buçuk yaşında çok şükür sağlıklı ama zayıf bı çocuk
Nurcanben Minikkusuumm erken doğum riskim yoktu benim şöyle soyliyim sabah randevum vardı her şey çok güzeldi yolunda gidiyordu gecesine suyum patladı bı anda
Nurcanben birtekizbirikiz aa aynı haftada doğurmuşuz benimde 1960 gram doğdu şuan 2130 Gr olmuş sonrasında peki herhangi bir sorun yaşadınız mı kuvezden çıktıktan sonra
birtekizbirikiz Nurcanben kızımın çene kası gelişmemişti aşırı minyon küçücük bir ağzı var emerken baya zorladı ilk 1 ay şırınga ile besledim ben çünkü memeden bir yudum alınca nefessiz kalıyordu
Nurcanben Lkjhgfdsa kilosu kaçtı acaba ve sıkıntısı neydi eve getirdikten sonra sorunla karşılaştınız mi
momysncp_ Nurcanben 33+4 2500 kg 46 cm doğdu enfeksiyon vardı emme refleksi yoktu 3 gün entübeydi. 18 gün kaldı suan 6 ay 15 günlük hersey yolunda 💕
Lkjhgfdsa Nurcanben 2180 gr doğdu solunum sıkıntısı demişlerdi ilk ama hiç solunum desteği almadı kendi kendine iyileşti emme yetiside yoktu doğduğunda 3. Günde emmeye başladı ama doyacak kadar bile ememiyordu gücü yetmiyordu eve getirdikten sonra 1 ay kadar emmesinde sorun yaşadık doymadan tekrar uykuya dalıyordu ama onun haricinde gelişimi hep çok iyi ilerileri şu an 10 aylık hiç prematüre gibi değil 10 aylıktan bile ilerde gidiyor gelişimi
ecemp Nurcanben 34+0 2520 gr 47 cm dogdu baya öndeydi ona rağmen önlem amaçlı 14 gün kuvezde kaldi bol bol sutunu sag sakin moralini bozma haftası gayet iyi hemen çıksın istiyor insan ama tamamen iyi olup çıkması daha önemli acele etme insallah kolaycacik gecer gider süreciniz ve hemen kavuşursunuz🥰
Polenuskov 33+6 da doğdu oğlum. 2 doz ciğer geliştirici iğne yapıldı doğmadan. 9 gün yoğunbakımda kaldı. 2.250 doğdu, 2300 ile taburcu olmuştu.
Kalkbircaykoy Nurcanben 35 haftalık doğdu sarılık çok fazlaydı 2 gün o yüzden kaldı o kadar 2.020 gram doğdu
Nurcanben Kalkbircaykoy çok geçmiş olsun bizimde solunum sıkıntımız vardı bugün taburcu oluyoruz evimize gidiyoruz çok şükür 🙏🥰
Fetiye06 Nurcanben 33+3de doğdu 1910gr düşük doğum agirligindan yattı birde ben tansiyondan yoğun bakımdaydim mecbur onu da yatırdılar 1 hafta şuan 11 aylık tepemde geziyor sana mesajı zor yazıyorum kalbini ferah tut herşey çok güzel olsun inşallah
Fatma0919 33+1 de doğum yaptım sezaryen ile bende 8 gündür küvezde Allah’a şükür herhangi bir problem yok diyor doktor sadece solunum yolu sıkıntısı çekmesin diye tutuyoruz diyor ne zaman verirler yavrumu bana şuan 2200 kilosu
ArvenMom Fatma0919 2500 kilo sınırı diye biliyorum solunumunu kendi sağladığı zaman çıkarırlar benim kızım da 2030 gr doğdu 34 haftayla uyumlu bazı yerleri 32 uyumluydu geçicek bu günler de ☺️