Mzif Beypazarına tayinimiz çıktı , orada oturan anneler var mıı? Öneri fikirlerinize açığım ve Ev konusunda da yardımcı olursanız çoook mutlu olurum ❤️❤️
Patron1bebeginannesi Mzif ben gezmek için gitmiştim çok uzun zaman önce havuç suyu içmiştim ya çok iyi 😂 şirin güzel bir yer 🫶🏼
martannesiii Mzif beypazarında yaşıyorum genel olarak küçük bir yer ama güzel çarşısı desen yarım saat gezince bitiyor evleri genel olarak güzel ve yazın havası gayet iyi ☺️
Kerem_mom İki üç kere gezmeye gitmiştim.. Turistik bence gayet güzel bi yere çıkmış şanslısınız 😀 güveç yapan bi yer var aynı yerde sarmada yapılıyor tarihi bir yerdi . Baya meşhur bi restorant zaten Taşındığınızda kesin gidin. 😋 hayırlı olsun bu arada.
Mzif martannesiii Yaa çok iyiii.. peki bildiğiniz kiralık ev varmı . Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz
Sema065 @Mzif Aşırı beğendiğim bir yer gezme yerleri çok güzel köyümüz çok yakın oraya 😂çok şanslısın inşallah gönlüne göre ev bulursun
Mzif martannesiii Evet beypazarı merkezde varsa eğer bildiğiniz çok iyi olur 5 güne geleceğiz ev ayarlayamadık hala
martannesiii Mzif çevremde kiralık olarak henüz görmedim ama ipekyol emlaktan ayarlayabilirsiniz İnternet’e iletişim numarası var sanırım