Ayl123 Kızlar ben prima primum care kullanıyorum fiyatlar malum aldı başını gitti goon markadan memnun olanlar var mı bebeğime primadan başkası yaramadı slepy falan pişik yaptı goon daha pamuksu primaya benziyor deneyen varsa fikirlerinizi merak ettim
CmreKSidar Ayl123 bir sürü bez denedim param boşuna gitti bebeğimin cildi atopik ama aşırı değil. Poposu hep kırmızı ama başka bezde hemen artıyor geçen gün goon aldım hiç yaramadı param boşuna gideceğine primaya devam ederim kaçıncı bez denemem cünkü
sadekahve_bitter Ayl123 Prima kullanıyoruz normalde bi kere goon hediye verildi deneyelim dedim poposunda sivilce yaptı bi daha kullanmadım Paketi zor. Bitirdik
Ayl123 sadekahve_bitter valla bende artık bez denemekten yıldım hepsi pişik yaptı sormak istedim birtek slepy bio bi tık iyi geldi ama fazla kullandığım an sivilcelenme yapıyo o zaman primadan devam canları sağolsun
sadekahve_bitter Ayl123 aktif kullanın ben ondan da çok memnunum Uygulamasını kullanıp fil yükleyince belli puanda bedava bez alıyorsun 4-5 kere aldım kullanıyorsun demi
Meleknurunannesi sarı renk olan güya pure soft çok kötü gerçekten ama disney karakterleri olan mavi ambalajlı normal goon gayet iyi bence fiyat performans ürünü
Masal0104 Slepp de kozarklik yaptı goonun yorumlarini okudum pek güzel değildi molfix kullniyorm şükür ii geldi ondan devam ediyorm
Znpmd Ben de premium careden başkasını kullanamıyorum, bi tek sleepy denedim de aşırı koku sorunu yaşıyorum. Primanın 1 tanesi diğer bezlerde 2 3 e denk geliyor. O yüzden bence karşılıyor yaa çok zorda değilsen değiştirme derim
elftgcbrncglu Ayl123 merhaba bende yeni Doğduğu zamam prima kullanıyodum slepy bizde de pişik yapmıştı sonra goon kullanmaya başladı sarı paketi 5 aydır kullanıyorum pişik vs yapmadı bizde memnunum
Mlk026 Ayl123 ben de prima kullanıyorum doğduğundan peri ara ara goon alıyorum mavi paket bence daha iyi gündüzleeri evdeysem goon bağlı geceleri ve dışarda prima