K2C2 Bebeğim 4 ay 22 günlük ferrum kullanmaya başladık. Kusma ve kabız yaptı. Ayrıca kakasının rengi koyulaştı ve kokmaya başladı. Bu durumları yaşayan var mı ? Ya da hangi kan damlalarını kullanıyorsunuz
Ahsenumay K2C2 bende bebeğim e ferrum kullanıyorum 4 aylıkken başladım. Kakasinin rengi koyu olması yada yeşil olmasi normal kabız da yapıyor
Ezgiyln K2C2 bende onu kullanıyorum cünkğ diğer demir damlaları ferrum kadar değerleri dengelemiyor. Kaka ek gıdadan geri koyu yeşil ama bir sorun olmuyor
Visnelidondurma K2C2 hergün kefir ve ev yoğurdu veriyorum. Kabız yapacak yiyecekler yedirmiyorjm ben. Kıyamam yavruya benimki de aynıydı bi ara makati catlamisti hala arada zorlanirsa catlar
Ahsenumay K2C2 kayısı falan yediriyorum kaka yapamayınca. Yada kayısı yi kaynatıyorum suyunu iciriyorum
Emiraras-smom K2C2 evet olur normal ama ben sana bitkisel almanı tavsiye ediyorum dişleri çıkınca leke yapıyor o ilaçlar berbat derecede çocuğun dişlerini canım
Emiraras-smom Ezgiyln ocean kullanabilirsin daha iyi markalar da var diş taşı yapıyor şimdilik vermeye devam et dişleri çıkınca bitkisele geç
Ezgiyln Emiraras-smom ocean da değerleri hiç oynatmıyor maalesef ya teşekkür ederim bilgi için dişler çıkıyor wellcare dönerim belki
yakup6752 K2C2 ben de sağlık ocağının verdiğini kullanmıyorum doktora sorduk temiz içerikli hangi markayı önerirsiniz diye sidefer dedi aldık kabızlık yok çok şükür kakasına koyulaşma da yok sadece ara ara siyah noktalar oluyor