Eslem_eymen İlk baş kaşıntıyla basladı kızlar sonra arttı günden güne ve sadece akşamları çıkmaya başlıyor sabah geciyor nedir bu basına gelen bilen varmı lutfen çok kötü durum
biroglanannesii1 Eslem_eymen Ürtiker olmuşsun canım Allah yardımcın olsun ben de yaşadım benim her yerim her yerim kıpkırmızı oluyordu acillerde süründüm günlerce
Mavi3435 Eslem_eymen aynısı bende oldu fenistil surdum bı bölgeye sabahında geçti surmedigim yer duruyordu. Duş alın soğuk suyla kurulanin.o havluyu tek çalıştırın. Sonra elbise giyip fenistil sürün geçiyor. Sağlık ocağında fenistil ne alırsam yazdiriyorum.iki kutu ödüyor ev doldu
22mavisim0510 Alerji mi acaba ya da bu küçük sinekler var uçuyor etrafta onlar mı soktu fark etmeden benim kardeşimin böyle olmuştu vücudu meğersem o sinekten olmuş cildiye demişti bence hemen gidin :(
Eslem_eymen biroglanannesii1 geçiyormu peki bebegimi emziriyorum ona göre ilaç verilirmi nası gecer 😢😢
biroglanannesii1 Eslem_eymen Canım bana ilaçlar verdiler ilaçlar daha çok kudurtuyordu hele uyuyup kalkınca yanıyordu bütün vücudum emziriyordum bende ona göre ilaç vermişlerdi ama ilaç işe yaramadı 4.gün artık zor nefes alıyordum hastane de bir ton şeyler yaptılar o zaman geçti diğer türlü bir işe yaramıyordu ilaçlar
Edizinn_annesii Ürtiker gibi gözüküyor ben de hamileyken olmuştum. Fenistil vermişti doktor bana sürüyordum kaşınmaya başladığımda hemen etkisini gösteriyordu. Ama yine de dr a görünmekte fayda var. Geçmiş olsun.
Edizinn_annesii Mavi3435 aynı bu görüntüyle gitmiştim doktora ürtiker dedi fenistil kullanıyodum bende o rahatlatıyordu beni.