Pofudukailesi Gamzeliniz04 kızım 7 ay 3 günluk yaklaşık 1 haftadır böyle anne sütü alıyor ek gıda vermeye çalışıyorum yemiyor ama idrarında sıkıntı var yapmıyor bez bağlıyorum saatlerce yapmıyor anlamadım neden böyle su veriyorum kendim içiyorum su
Sldmrt Gamzeliniz04 yaz aylarında vücuttaki suyu yüksek oranda terle attıkları için çişleri azalıyor gayet normal. Bol bol sıvı ver çorba su kullanıyorsa mama bol bol emzir 🥰
MinikPandam_ Gamzeliniz04 bol bol emzir ya da mama ver, bol bol su içir, ek gıdayı corba ya da sulu yemek gibi şeyler yap yedir. Susuz kalmış çocuk çünkü yaz ve terliyorlar da. Ben de susuz kalmamasına dikkat ediyorum
Sldmrt Pofudukailesi ek gıdayı düzenli olarak teklif edin zamanla damak tadı alışacaktır bu aylarda normal. Bezinde kırmızı lekeler yoksa hiç bir sorun yok demektir çocuklar bu aylarda çok terliyor terle sıvıyı attıklarından çiş azalıyor endişelenme güzel anne 🥰
Bilgeasill Pofudukailesi bizde 6 ay 25 günlüğüz geceden bez bağladım sabaha kadar sadece sanırım 1 veya 2 kere yapmış ama koyu doktora götürdünüz mü siz ?
Pofudukailesi Bilgeasill 1 hafta önce kontrol ve asimiz. Vardı o zmn dile getirdim Dr a sıkıntı yok bol bol su ver ter ve buharla atıyor dedi yaz döneminde çiş yapma azalır büyük insanlar gibi demişti 🤗