niloyaaa Son 3-4 aydır 2. Kez anne olmak istiyorum ama henüz hamile kalmadım, doktora gitmek için erken mi? Ovulasyon testi yapıp sonuç alan var mı başka ne yapabilirim?
asrinhatasi niloyaaa biz de denemeye başladıktan 1ay sonra gittik ama ben bayağıdır jinekolojik muayene olmamıştım. Vajinal muayene oldum kan ve idrar tahlili verdim. Doktor da folik asit vermişti. 1ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Ama ben kist veya benim bilmediğim bişey varsa öncesinde o sorunu çözüp öyle hamile kalmaktı. İsterseniz o amaçlı girebilirsiniz.
asrinhatasi niloyaaa bir de happymomda bebek isteyenler etiketine bakın bence baya güzel gebe kalma yöntemleri vardı orda
Defne1722 niloyaaa ovulasyon testi için yorum yapamıycam denemedim ama 6ay korumasız ilişki istiyor doktorlar genel olarak Yinede üstte kalsın ❤️
niloyaaa asrinhatasi aslında hamilelik denemelerine başlamadan önce muayene oldum rahim ağzı yarası vardı tedavisini oldum. Doktorum herşeyin yolunda olduğunu söylemişti ama tekrar gitsem iyi olacak sanırım, teşekkürler
niloyaaa Defne1722 henüz 6 ay olmadı, ben bi kaç kez ertesi gün hapı kullanmıştım bir zararı olmamıştır umarım
Defne1722 niloyaaa siz ne kadar kafa olarak rahat olursanız gebelikte kolay gelişir unutmayın 🙏 Allah gönlünüze göre versin
tubasd niloyaaa obulasyonu deneyebilirsiniz ama rahat olun kısmeti nezamansa o ozaman olur biiznillah 🌸
Defne1722 Defne1722 birde diğer çocuğunuz kaç yaşında eşim istiyor ikinci bebeği ama ben asla cesaret edemiyorum 🫣kızım 1,5 yaşında