twobabymommas sinemaky_ldz8 Merhaba benim hiç öyle kaygılarım olmadı ben 10 günlükken gittim 25 günlükken de gittim zaten çevreyi pek algılamadıklarından ses algıları da kapalı olduğundan bir sıkıntı yaşamadım sadece havalar çok sıcak düğün gündüzse tavsiye etmem ama akşamsa ben olsam giderim
lceLady sinemaky_ldz8 Dogum yaptim 1 hafta sonra tatile gittim 25 gun sonra denize girdim sezaryanliyim.bebegide her zaman yanima aldim sahile. Dugunede gittim. Yanımızda havai fisek patlattilar cocugum banamisin demedi :)) Gidin derim biz fazla temiz hava aldik o yuzden evde durmuyor artik surekli disariyi istiyor :))) Sadece fazla kimseye elletmeyin bebeginizi derim
Aysenurozdmr 39 günlüğüz ve 10 gün sonra kuzenimin düğünü var açık havada ve gitmeyi düşünüyorum tabiki çok kalmamak şartıyla ve bi tık kalın belek almayı düşünüyorum yanıma her ihtimale karşı
sinemaky_ldz8 lceLady ben de ondan tereddüt ettim çok ellemek isterler diye doktorum hastalıklı kimseyle temas etmesin dedi
twobabymommas sinemaky_ldz8 Gidebilirsiniz hiçbişey olmaz 14 aylık ve 5 yaşında 2 çocuğu olan biri olarak yazıyorum bunu dokunmak isterlerse de uyuyor uyanmasın deyin geçiştirin zaten çok uzun kalmazsınız olur biter☺️