2 yıl önce evlendim hanımlar, 2 yıl sonra tayinci olacağımızdan mobilya takımını memlekette alırım dedim.Bu yılda inşallah evimize geleceğiz. Velhasılı ilk defa mobilya alacağım için güzel modern bi model olsun istiyroım şuan ilçede 3 yer vardı istikbal mondi ve bellona.Model olarak En fazla mondiyi beğendim. Ama uzun süreli kullanım olsun rahat temizlensin diyroum. Kayınvalidem mondiden bi çekyat almıştı,çabuk içine çöktü iyi.çıkmadı dedi.Bana bu 3 yerdeki modellerden en güzeli miydi geldi fiyatında istikbale bellonaya göre nispeten daha uygun geldi.ama yarın mersin merkeze girip doğtaş kelebek diğer mobilya modellerine de bakayım diyorum. Sizden öneri tavsiye istiyroım kızlar.Sizler hangi markadan aldınız memnun msınız? Şuanki mobilyaların altında baza yok çoğunda bunu begenmedim. Modern modelleri de hep sandıksız bazasız yapmışlar:( mobilyacılar sitesine de bakmak istiyorum aslında uygun fiyata istediğimi yapabilirler diye? Sizce kızlar neye dikkat etmemiz gerekiyor mobilya seçiminde lütfen yardımcı olun,pişman olmak istemiyorum. Mondi nasıl bi marka? Kayınvalidenin dediği aklımdan çıkmıyo ama model olarak ta en fazla onu beğendim 🥺