Mavis00 Merhaba anneler..2.5 yasında oğlum var mersinde oturuyoruz..oglumun kollarında bacaklarında renk farkları olusmaya basladı..inanılmaz kötü durumdayım suan vitiligomu acaba die basına gelen varmı birde nasıl foto ekleye bilirim buraya!
dilaracill DenizZim bebeğimin bacagında dogustan beyaz bir leke var büyüdükce o lekede genişliyor vücudun da iki yerde de nokta seklinde gördüm inşallh değildir konduramıyorum inşallah sarwce dogum lekesidir
DenizZim dilaracill benimde aynı şekilde. Doğum lekesi sandım. Yada öyledir bilmiyorum. Şimdi 3 yaşnda ayak bileklerindede farkettim yeni oldu
DenizZim dilaracill doğum lekesi dediğim evet büyüyor. Omuzunda nokta şeklinde bugün farkettim.ama ayak bileğinde bariz bir şekilde yayılma var.ptesi götrcm doktora
Minikece2020 @Mavis00 benim bebegimde de olmuştu gecen sene sizin gibi çok korktum bende güneşten olmuş kış olmasina ragmen kurumuş cildi mustela şampuanla yıkadım saçlarını cildini bioderma jelle yıkadım lif sürmeden sonrasında bioderma nemlendirici sürdüm doktor tavsiyesi ile geçti indallah sizinki de geçer
Antonmom Minikece2020 benim kızımda da var beyaz leke sizin çocuğunuzun neresinde idi güneş gören yerinde miydi
dilaracill kizcegunes gittigimiz uzman doktor vucudunda ki lekelerle cenesinde ki lekeleri inceleri vücuduna göre vitiligo değil dedi bene benziyor dedi ama cenesi için bu vitiligo dedi anlamadım yani 🤷♀️ araştırma hastanesine yönlendirdi bizi onlar daha iyi bilirler diiye
[silindi] Benim kızımda da birden farkettim bir gün bacağında ve poposunda var bende çok korkuyorum cildiyeden randevu da yok çocuk doktoruna soracağım haftaya inşallah değildir
dilaracill kizcegunes kızımın dogdugunda bacagında küçük bir lekeydi haliyle büyüdükce daha belirginlesen bir beyaz oldu kızarıklık falan olmadı bizde direk beyaz bir şekilde kendini gösterdi yavrum evimizden uzak etsin hastalıgı yavrularımızı saglıklı sıhhatli yetiştirelim inşallah
kizcegunes dilaracill ay inşallah. Benim bebeğimde bir şey yoktu. Alerjisi var atopik cilde sahip. Bedeni alerjiden ötürü kabardı bir süre. Doğal kremlerle geçirdim de alerji yerlerinde var sadece hafif bir beyazlaşma ben de dedim acaba vitligo falan mı. Ondan sordum. Rabbim her bebeğe acil şifalar verir inşallah.
kizcegunes dilaracill ay inşallah. Benim bebeğimde bir şey yoktu. Alerjisi var atopik cilde sahip. Bedeni alerjiden ötürü kabardı bir süre. Doğal kremlerle geçirdim de alerji yerlerinde var sadece hafif bir beyazlaşma ben de dedim acaba vitligo falan mı. Ondan sordum. Rabbim her bebeğe acil şifalar verir inşallah.
kizcegunes dilaracill yani alerji kaynaklı olabilir diye düşündüm zaten ben çünkü bakıyorum da kimsenin kızarmamış direkt beyazlaşmış. Allah beterinden korusun tabi evlatlarımızı