NurCelik Kızlar aranızda sütü arttıran damla kullanan var mı cidden faydası oluyor mu kullandıysanız sütüm ciddi anlamda azaldı...
demetdemircioglu NurCelik bende galactago kullanmistim memnun kaldim 2. Ye hamileyim dogum cantama bile koyucam ilk 3 gun sutum gelmemisti ilk bebegimde😏
yasemnugr06 NurCelik ben NurCelik ben 2 gün kullandım çok faydalı su iç bol bol moralini iyi tut vücudunu dinlendir duş Al birde galactago damlanın adı bıraktım şimdi süt azaldığını hissettiğim de içiyorum sadece ama moral çok önemli stres yaparsan olmaz sütün
NurCelik Mom567 bende ona bakıyordum 2 günde etki ediyor falan diyor ama kullananlardan yorum almak istedim bebeğe yan etkisi oluyor mu yok yazıyor ama bilemedim
Mom567 Rahmeli benim sezeryann olduğu için sütüm gelmedi ilk günler onu kullanmaya başladıktan sonra gelmeye başlamıştı
Mom567 NurCelik yok olmuyor Allah’a şükür bir gün bitti damlam o gün sütümden açıkcası endişe ettim onu kullanmaya başladıktan sonra rahatladım belki psikolojik olabilir ama inanıyorum faydası olduğuna
demetdemircioglu NurCelik sol gogsumden sut gidim gidim cikardi damla kullandigim donemde sagi emzirirken soldan cesme gibi sutum akti ilk kez boyle olmustu 🥰 1 sise kullandim ben 15 aylik olana kadarda emdi oglum kendim biraktirdim hamile oldugum icin🌸
nilmur0 Mom567 psikolojik ya bende bir ara kullandım ama hep içince artacak gibi bir psikoloji oluyor. Hala var yeni de aldım ama kaç gündür kullanmıyorum sütüm yine var şükür
demetdemircioglu NurCelik ben doktora danisarak kullanmadim. Sütüm yok diye depresyona girdim aldirdim🙈
Emne Nlngucluel biz 6 at 10 gunlukuz galagtago kullandım cok cok fazlasını gordum taş gibi oldu goğüslerim tavsiye ederim