BebegimM123x Kızlar bebeğime nasıl doğum günü yapabilirim konsept cagirsam fiyatları almış başını gidiyor evde neler yapabiliriz.. kışın doğdu bu arada kısa denk gelicek ama değişik biseyler istiyorum
Bugleminannesi28 BebegimM123x bende burda bekliyim evde yapacam ama güzel bir konsept olsun istiyorum herkesi cagiracam benim kide Kasım ayında doğdu
Eylulunannesi55 BebegimM123x bende konseptlere bayılıyorum eve çağırmali araştırmadım açıkçası internetten kargo ile gelenler var 300-600 arası buldum fiyatlarını öyle yapmsyi dusunuyorum
Mukaddes_5 BebegimM123x ben kendim afis hazirlattim birde balon aldim 400tlye maliyeti oldu. Organizasyondan bin kat güzel oldu
Ebrar22 Bende fikir almak istıyorum benmde eylülde herşeyimiz evde oldu artık evde yapmak istemiyorum pandemi gelınıyım kınam evde oldu kızıma cinsıyt partısı yaptım kendı aramızda evdeydı farklı fıkırlerı olanlar yazarsa bende sevınırım
BebegimM123x Eylulunannesi55 aa banada söyler misin canım ne yazıp bakıyoruz Google mi Instagram mi bide teşekkürler 🙏
Eylulunannesi55 BebegimM123x partiden sayfasını önerdi bir arkadas kızımın doğum günü Eylül’de daha sipariş etmedim