menekse_kaya34 silaa66 doktoru önerisi ile bir krem aldım yarım saate geçirdi o kadar güzel bir kremki isterseniz adına bakıp size yazayım eczaneye sorup alırsınız
menekse_kaya34 silaa66 SDenizzz Minikkopya Kremin adı = hamazinc Ben kızımda kullandım yarım saat sonra baktım çoğu gitmişti gene sürdüm 3 saat sonra hiç birsey kalmamıştı inş sizde de işe yarar
menekse_kaya34 silaa66 çinko var içinde doktorunuza danış çok iyi bir krem olduğunu söyler zaten size yanında hiç birşey kullanmanıza gerek yok hersey içinde var çok güzel bir krem kuzum mahvolmuştu denemediği şey kalmamıştı inş yarar sizde de
[silindi] silaa66 Ben senelerdir kendimde bile bunu kullanıyorum Dün sağlık ocağına gittim muayene için, 3 kutu yazdı kuzum. Doktorların çoğu onu öneriyor.
Jsjshsh silaa66 ben gün içinde duş aldırıyorum sürekli birde bioderma atoderm kullanıyorum gayet iyi geliyor vücuduna
Jsjshsh silaa66 dediğim kremi de deneyin bir isterseniz sadece duş yeterli gelmemişti ben bu kreme başladı başlayalı döküntüleri azaldı hatta bi omzunda böyle kümeleşmiş ceviz büyüklüğünde döküntüsü vardı geçmek üzere