Tazeanne__ Kızlar bugün doğum yapalı 50. Günüm kanamam tam bitti diyorum hatta bi dört beş gün gelmiyo sonra tekrar yoğun bir şekilde kanama başlıyor adet olabilirmi acaba dedim ama bu bikaö kez tekrarladı. Ayrıca bazen kasıklarım çok ağrıyor. Dünde bitti sanıp temizlenmiştim bu sabah yine gelmiş birde pıhtılı geliyo koyu renkte. Acaba sezeryan olduğum için olabilirmi? Daha önce başına gelen varmı endişelenmelimiyim
Uzaylizikiye Tazeanne__ ay bizde 50 günlük olduk ama benimki 35. Gün kesildi. Adet olabilir ama uzayanda varmış kanaması bunu duymuştum
BA07 Tazeanne__ merhaba, aynı durumu yaşıyorum hatta 65 gün oldu halen dediğiniz gibi bir bitiyor bir başlıyor sizin geçti mi acaba ?
Deletedmom_112 BA07 bana doğumdan sonra metiler diye rahim temizleyici bir ilaç vermişlerdi 3 gün kullanılıyor, 3. Günden sonra kanama kesildi, 15 gün falan da ara ara leke oldu ondan sonra bitti, olmadı doktoruna bir sorarsın
Rzgrglm BA07 canım valla bende aynı durumdayım bebeğim 2. Ayına girecek 40ım bitti böyle 46 gün falan adet olur gibi Kaşık ağrısı yaşadım baya adet kanamasıydı Şuan aradan 10 gün bile geçmeden ikinci adeti yaşıyorum resmen çok fazla kanamam var normal mi değil mi bilmiyorum
BA07 Rzgrglm benim yeni bitti diyorum ama inşallah tekrar başlamaz iki gün sürüp bitiyor tekrar olursa doktora gideceğim canım. Ama kime sorsam çevremdekiler normal dedi