Eceerva Kızlar 36 gün oldu doğum yapalı geniş olan alyanslarm yüzüklerim eklemimden geçmiyr bile ayakkabılar yine dapdar. Ödem olduğunu düşünmüyorm ne bu ya geçecek mi dersinz
Selamcanim Eceerva daha 36 gün önce doğum yapmışsınız. Bunları düşünmeyin. Hepsi geçecek. Bebeğinize sağlıklı ömür diliyorum
mehmel54 Eceerva kız ben 1 buçuk sene oldu doğum yapalı alyansım hâlâ olmuyor birde alyansı büyüttürdüm yanii 😂 ben vermek için uğraşmadım açıkçası bünyem de kilo almaya yatkın kilolarımla mutlu olmayı öğrendim ama senin daha yeni sen verirsin zamanla gayet normal bebeğinle ilgilen boşver kiloları ☺️
Topisko Henüz daha yeni doğum yapmışsınız. Bence çok normal. Ödem de olabilir kilo da olabilir. Ama emzirdikce bebeğiniz büyüdükçe kiloları verirsiniz. Bol bol emzirin ve bol su için. Ödemse eğer tuzdan uzak durun
Eceerva mehmel54 ben gebelikte çok kilo alanlardanm vermek için ben de bişey yapmyrm ama yavaş yavaş gidiyr sanki. Sağlık olsun da inşallah verilir zamanla
mehmel54 Eceerva verilir tabi su iç bol bol ben yaz ayında bile su içebilen insan değilim su iç ve bol bol terle zamanla gider
Melek1921 Yaa ben hamileliğimin 7 ayında olmayınca çıkarmıştım ve doğumdan 1 sene sonra yeniden takmaya başladım dert etmeyin 🥰
Anr5155 Eceerva daha çok erken vücudunda ki ödem tamamen geçmez benim kızım 9 aylık daha 2 aydır falan eski ayakkabılarım oluyor.
Makahma Eceerva ay üzmek istemiyorum ama benim de aynısı oldu özellikle elimde değil alyansım daha çok küçüldü ama hani ödemem gittikten sonra ama ayaklarım büyümüş resmen 1,5numara 37 numaradan 38,5 aterfi ettim😅😅
Minigim38 Eceerva 8,5 ay oldu doğum yapalı. Hamile kaldığım kiloya düştüm ona rağmen alyansım olmuyor 😅😅