egee_momm Bebişlerinize dinlettiğiniz onlarında çok sevdiği şarkılar var mı? Bizimki ellerim tombik tombik şarkısını çok seviyor birde bakkal amcayı 😅 gün içinde şarkıları açıp söylüyorum çok hoşuna gidiyor🥰 sizlerde favori şarkılarınızı yazın hadi🩷
MommysMini egee_momm cocomelon ingilizce şarkılar dinliyoruz oldmcdonald had a farm ve the wheels on the bus favorimiz 😂😂
Beraninannesii egee_momm Sar sar makara - Ormanda ne var ormanda- esegimin gözlerinden fener yapalım - Ah eşeğim- anneni seviyorsan alkışla aklıma gelenler bunlar oynuyor pasamiz bunları duyunca 😂
Deletedmom_68 egee_momm hayko cepkin bertaraf et kudurma şarkısı🤘🤘 hüsnü şenlendirici yıklmışım ben uyku şarkısı💤😴
Bugleminannesi28 egee_momm sevimli dostların şarkılarını çok sever. Aaa bide hamileyken hep açar karnımı sever dinletirdim. Alifiru - Taçlı kızım 👑💓 Şimdi bu şarkıyı her açtığımda gülmeye çığlık atmaya kucağıma alınca başını omzuma koymaya alkış yapmaya başlıyor 7bucuk aylık oldu.
Bssraa2 egee_momm otobüsün tekerleği yuvarlak-bakkal amca bazen de kendi dinlediğim şarkıları açıp beraber dinliyoruz yabancı-arabesk-rap her telden gidiyoruz 😀
O1Anne egee_momm bakkal amca, a ram sam sam , sar makarayı , üzümlü kekim , gezegenler , pişman değilim .bunlar favori şarkılarımız 🤣