lceLady Kizlar sıcaktan kac gundur hic bisey yiyemiyorum sabah bile. Yedigim tek sey kendi yaptığım yogurt buz gibi yiyorum habire su ve limonata yapip deli gibi iciyorum yeni dogum yaptim sute engel olur mu acaba? Sizler ne alemdesiniz🫣
Bugleminannesi28 lceLady eşim olmasa bende birşey yemiyecem ama kendi yediği icin onu görünce istaha geliyorum yiyorum yeni doğum yaptıysanız yemenize dikkat etmelisiniz şerbetli tatlılar çok süt yapıyor
mehmel54 lceLady kızıma yedirdiklerimden az bir şey tırtıklıyorum ama yiyemiyorum ya yanmıyoruz kavruluyoruz resmen bu nasıl sıcak
Topisko Bugleminannesi28 şerbetli tatlılar süt yapmaz. Bol bol yağ yapar. Onun yerine bol protein ve sebze ağırlıklı beslenmesi lazım. Ve tabiki bol bol su ve uyku gerek
4bebeannesi Burasıda cok sicak benimde iştahım birazda olsun kapansa keşke, dünyayı yiyecegim 1ay oldu dogum yapali benim🌺
Bugleminannesi28 Topisko canım bunu ben biliyorum shshsh🤣 ama şerbetli tatlılar da yapıyor doktorum önermisti kızım 7bucuk aylık oldu hala goguslerimden süt akar şerbetli tatlı yiyorum heleki ilk doğum yaptığında o kadar sagiyordum yine dolup taşıyordu
Topisko Bugleminannesi28 ilk kez bir doktorun önerdiğini duyuyorum. Bilimsel olarak böyle bir şey yok çünkü