Hilal096 1.5 aylık Allah aşkına göğüs ucum yok emmiyor sagip veriyorum siringayla vereyim dedim yine ememedi büyüdüğü icin herhalde bilmiyorum çıldırdım patladım ağladım sinirlendim yoruldum nolur yardım edin biberonla sagip veriyorum
Anneyim-a Hilal096 bende 1.5 ay uğraştım göğüs ucumda vardı sütüm de emmedi sağarak verdim 1.5 ay sonra kesildi çok üzülüyordum artık üzülmüyorum mama ile besleniyor nasibi böyleymiş üzülme elinden geleni yap ki yapmıyorsunda üzülme lütfen
Kiri57 Hilal096 nasıl bir emmeyiş memeye yöneliyor sonra bırakıyor mu? Meme de ağlıyor mu? Yoksa tamamen ağzını kapatıyor tepkisizce ya da kafasını mı çeviriyor ? Ne yapıyor tam olarak ?
Ogrenecekcokseyvar Hilal096 benim bebeğimde öyleydi hastanede silikon uç önerdiler 3 aylık oldu hala onunla emiyor yoksa emmiyordu
Denizilehayat Hilal096 bizde şuan 40 günlüğüz ilk günler bende sağıp verdim ama şuan silikon uçla emziriyorum sende denemelisin lütfen kendine stres yapma üzülme bebekler onları da hissediyor 🌸
Hilal096 Anneyim-a işte sinirlendim içimden oğluma bilr sinirlendim vicdan azabı çekiyorum onun suçu ne sanki 😭
Hilal096 Kiri57 memeyi emiyor kendini geri atiyor biberonla alakalı dediler şırınga verdim olmadı onunla hiç içemiyor
Balbocegiiiiii Hilal096 kesinlikle benimkide öyleydi biberona alışmıştı asla tutmuyodu kendini geriye atıyodu azim ettim ve başardım mamayı kestim mememi sağdım ve ucunu zorla agzına tıkıştırdım ama sonunda emdi şimdi 6. Aya girdik hala meme veriyorum elhamdulillah
Mucizeoldu Hastanelerin emzirme hemşiresi oluyor bir kez gittim sadece bende 1 buçuk.ay sonra emzirmeye başladım bir.hafta çok zorlandı ağlata ağlata emzirmeye çalıştım resmen ama başardık.