melike100412 kızlar oğlum 22 aylık neredeyse azı dişleri çıkmaya başladığından beri gündüzleri sürekli diş gıcırdatıyor gece yapmıyor hangi doktora gitmeliyim ya da siz yaşadınız mı nasıl geçti
Mom0008 melike100412 canm benmde oğlumda vardı zamanla geçiyor o diş çıkarmadan kaynaklı oluyor dikkatini dağıt o sırada
melike100412 çocuk doktoruna gittim bir kere yaptığında yapma etme dediyseniz süreklilik haline getirmiştir dedi yapma demeyin geçer kendi dedi ama 5 aydır böyle dış yapısındada sorun yokmuş ama dili sürekli yara oluyor artık
melike100412 Mom0008 normalde bende önemsemem ama çevremdekiler artık bana bence bi psikiyatri ye götür moduna bağladılar. 5 ay oldu sürekli kalır mı diye tereddüt ediyorum
Mom0008 melike100412 üstüne düşersen eğer kalır söyleme bişey bende yaptım o hatayı inatlaştı daha çok yaptı şimdi 32 aylık Bayadır yapmıyor bende öyle götürsem mi diye düşünüyordum ama evde stres olacak veya herhangi bir durum yok yani yapmadı için bi sebepte yok geçiçi bir dönem korkma 2 yalından sonra kesmeye başlamıştı dişi çıkınca tam
happiestMom Psikolojik olma ihtimali var mı peki ? Benim kızımda öyle 5,5 yasında suan psikoloğa gidiyoruz. Kardesi olduktan sonra cok değişti ve cok sıklastı suan gittiğimizden beri cok nadir yapıyor. Bu arada artık en yoğun hali diş gıcırdatmasıymış artık 😢
Mom0008 happiestMom eğer evde bir etken stres sebebi üzüldüğü veya farklı hissesini durumlar oluyorsa psikolojik olması yüksek ihtimal bizim öyle bir sıkıntı olmadığı için dişten sonra rahatladı
happiestMom Mom0008 cok fazla oldu. Ben kızım 18 aylıkken işe basladım genellikle annemde kaldı sadece hafta sonları yanımızdaydı. Bu zamana kadar bir dediği iki olmadı ki ( bu cok kötü birsey ❗️) daha sonra hamileyken ben işi bıraktım tam cok güzel zaman geçiriyorken kardesi oldu. Psikoloji alt üst ne yazık ki. Ama suan cok cok daha iyi bize baya iyi geldi ☺️
melike100412 çok yalnız büyüyor ben alimden geldiği kadar ona imkanlar bulmaya çalışıyorum ama psikolojik olmadığını düşünüyorum çünkü her duygu durumunda her ortamda sektirmeden yapıyor