Aybars-mom160821 Uyguna tatil istiyorum bütçemiz anca ona yeter çünkü apart olabilir tedaviydi hamilwlikti iki senede bebek bakımı derken evde cokb bunaldım bildiğiniz yerler varmı uyguna günlüğü 500 e falan daha uygunu aman işte anladınız beni 😅
Kitapkokusu Aybars-mom160821 Günlük 500e bulan varsa bana da söylesin. 😂 Villa otel apart fiyatları ciddi şekilde arttı. Tam sezonu olması da etkili tabii. Biraz daha bekletirseniz Eylül gibi ve erken rezervasyon imkanı varsa bunu da değerlendirin. Apart yine daha uygun ama günlük 500 tl olmaz diye düşünüyorum yada var mıdır emin değilim. Yerine göre değişir ama inşallah bulabilirsiniz.
maysa-19 Aybars-mom160821 keşke olsa ama bu fiyata zor gibi.anlastugin aile varsa onla ortakta bakabilirsin.tabi oda yorucu olur
benkosarim Aybars-mom160821 Sakarya’da karasu’da Balıkesir erdek’te falan evler var ama 500 değil yani 750 bin lira arası
nazlimom_ Aybars-mom160821 huzur_tatil_koyu var instagramda temmuzda yazmıştım geceliği 500 dü sorun isterseniz tekrar Akçakocada