Ozge_AyazEfee Yaptığım yorumlar siliniyor, neden? Herhangi bir abeslik olmamasına rağmen. @adm @Thesra
cocomelon Ozge_AyazEfee benimde aynı şekilde o günde indirim duyurmada biri indirim yazmış yalan yanlış bende yoktur orda indirim dedim hemen sildiler değişik
Thesra Ozge_AyazEfee Açılan postlarda kişilerin hayatlarıyla alay etmek veya buna ima etmek edilen her yorum modlar tarafından silinmektedir🌸
Ozge_AyazEfee GmzSnn Bi tek ben dalga geçtiysem okey 👍🏻 forumdaki diğer dalga geçilen yorumlar gırla gidiyor
Ozge_AyazEfee GmzSnn hayır sanarsın ki forumda bütün bütün postların altı edebi tartışmalarla dolu Bi benim ki abes
Ozge_AyazEfee Janss ben kendime yakışmayacak ne bir harekette bulunurum ne de sözde. Ama oldukça sert bir sınır belirlenmiş anlaşılan. Sadece makale yazarcasına yorum yazmalıyız sanırım
[silindi] GmzSnn Şaka şuku neyse atarlı yorumlara espri yollu cevaptada silindi benim yorumum 😅 Derste arkadaşıyla goygoy yaparken öğretmene yakalanmış gibi hissettiyor 😂😂
Ozge_AyazEfee GmzSnn ala ala neden para harcayan taraf ben oluyorum ki. Hııı triblex evim vardı diye Di mi 🙈 ay dur neyse şimdi bu yorumum da silinir 😂
GmzSnn [silindi] O değilde migrenim tuttu Yaaa kahrolsun pilates yaşasın patatess🙄 yorumlar silincek diye çokta yormuyorum yazmak için kendimi şu an 😂