Ceycey001 ilknurrrr bende bekleyeyim haftaya kaynımın nısanı var 4 aylık kızım öncesinde iyi emzirip mamayı fazla yapıp yanıma almayı düsünyğrum
Duyulurum ilknurrrr hiç öyle bir ortamda bulunmadım küçükken ama öyle gerekseydi kıyafetimi emzirmeye uygun alır, gerektiği her an emzirirdim.
Bilgeebaby ilknurrrr bende yarın baya uzun bir mesafeye düğüne gideceğim arabadan inmeden emzireceğim birde uykuya geçiş aşamasında . Zaten bir düğünde kaç saat kalacaksınız ki 2 kere emzirseniz yeter
Ogzshn Ceycey001 mamayı yapıp yanınıza alırsanız tekrar acıkana kadar mama bozulur mama suyunu ve toz mamayı yanınıza alıp acıktığında karıştırıp vermenizi öneririm
egee_momm ilknurrrr hayır sadece düğün için verme tabiki sütünü sağabilirsin acıktığı zaman lavaboya gidip sıcak suyun altına tut kendi ılıyor zaten
Yagmurcmn ilknurrrr gelin odasında emzirebilirsiniz arabanıda emzirebilirainiz illaki akrabanız vardır onun arabasında emzirebilirsiniz önemli olan kıyafetinizin emzirmek için kullanışlı olması
Sun10 ilknurrrr oğlum 2 buçuk aylık bir sürü düğüne gittik maalesef şimdiden. Emzirme yerleri bebek bakım odası vs var artık heryerden emzirenezmisiniz bi yerde
Sun10 ilknurrrr ben etek kısmından kaldırıp emzirdim valla hep bebişler için ne hallere giriyoruz yapcak bişey yok 😅
ilknurrrr egee_momm hazırlanmadan sağıp dolaba koymak sonrada dolaptan yanına alıp ılıklaştırmak en mantıklısı galiba