Iki_pasa_annesi 2 aylık bebeğim az önce aşıdan getirdim bingildagi az kalmış kapanmamis d vitamini veriyon mu dedi bende ewet dedim düzenli veriyorum acaba niye kapanmamis
designofflove Iki_pasa_annesi d vitamini fazlası yapıyormuş bizim de hızla kapanıyor gibiydi o sebepten bir gün verip bi gün vermiyorum d vitaminini
Minel-inannesi Iki_pasa_annesi benim kiz 9ayi gecti bingildagi hala dogumdakiyle ayni. Kafa cevresi buyudukce bingildagin 18.aylara dogru tamamen kapanmasi beklenen bisi telas etmeyin
designofflove Iki_pasa_annesi pardon sizin tersi durum söz konusu d vitamini ne veriyorsunuz? d vitamini alması gerek kemik gelişimi için o da tabi bıngıldağın kapanmasını sağlıyor
ugurbocugu Iki_pasa_annesi arkadaki bıngıldaktan bahsediyor sanırım öndekinin 9. aydan sonra kapanması gerekiyor
ecemess Iki_pasa_annesi d vitamini zaten kapanması için. 2 ay çok erken. En erken 6 ay en geç 18 ayda kapanması gerekiyor. Beyin gelişimi için önemli. Gün aşırı yada haftada 2ye düşürmelisin. 4.5 aylığız biz öyle yaptık.
bebekece Iki_pasa_annesi kızım 1 yaşına girecek daha yeni kapandı ki o dönemde jöle gibiydi ne alaka anlamadım yani daha cok küçük
twobabymommas Iki_pasa_annesi 2 aylık bebeğim bıngıldağının kapanması kötü bir durum zaten doğal olanı kapanmaması 18 aya kadar yavaş yavaş kapanır bıngıldak beyin ve baş gelişimi için önemlidir bu