Birkullanici marisback ıslatma onu klimalı odada yazın hastalığı daha zordur sen daha iyi bilirsin tabide , ilk anneliğimde yaz hastalıklarından öektim baya🥲
Birkullanici deleted20517 ay güneydoğuda görev yaparken bizde öyleydik allahım oturma odasından mutfağa geçerken buharlaşıyordum😂
deleted20517 Birkullanici valla öyle bacım ya düşün burda banyo yapıyorsun ya üstünü giyene kadar insan yine su gibi terliyor😅
defneemomm Birkullanici kızım iki gündür sadece bezle dolanıyor. gece 8 sabah 8 yatan kızım dün gece sıcaktan hiç uyumadı
Alparslan616161 Birkullanici çıplak dolaşıyor evde vala yarım saatte bir duşa sokuyorum çünkü böyle Bi sıcaklık yok 25 yaşımdayım hayatmda ilk defa şahit oldum nefes almakta zorlanıyor insan çeşmeden akan su bile ılık sıcak akıyor
Deletedmom_875 Cok sıcak gerçekten ya. Yurt dışına taşınmayı dusunuyoruz klima da almıyoruz çok pahalı. Vantilatör de çarpar cocugu. İp askılı zibin altına şort giydiriyorum ben gece gündüz
Gece2023 Birkullanici sadece zıbın giydiriyorum ben bebeğim 2 aylık normalde yarım kundak yapıp yatırıyordum mutlaka kendini uyandırıyordu ama iki gündür mümkün değil örtmüyorum hiçbir şey
zkaradeniz0426 Birkullanici Eskişehir de yanıyor resmen asvalta yumurta kır pişer vallahi zibinla yatırıyorum kızımı yine su içinde oluyor kalkıp evi temizliycem sıcaktan takatim yok😂