cnn29 Kızlar yardım lütfen bebeğim 2 aylıkken verem aşısı oldu, şu an 3 aylık ve kolunda bi kırmızılık gördüm aşı yerinde, bastırınca sertlik var bu durum normal mı yardım lütfen endişelendim. Ebe bize böyle bir süreçten bahsetmedi hiç
Mavi10 cnn29 normaldir şuan benim bebeğimde 3 aylık aşı yeri kırmızı be dokununca sert bi şişlik var bize bahsedildi bu durumdan normalmiş yani
Bmaidil12 cnn29 bastırmayın kabuk fln tutucak yolmayınnsakın olması gereken aşının tuttugu anlamamgeliyo
Birkullanici cnn29 evet sakın kna karışmayın şiiecek patlayacak kanayacak . Sakın elini sürme , kızımınki daha yeni iyleşti 9,5 aylık
mehmel54 cnn29 ellemeyin normal bir durum kabul tutar kabuk kalkarsa kanama yapar dahada büyür zamanla küçülecek bir 8 aylık falandık sanırım küçülmeye başladığında
cnn29 Birkullanici Ya teşekkür ederim peki üzerini falan bantladınız mı yoksa 9 aya kadar açık yara olarak mı kalmalı
Sevilumdu cnn29 açık yara olacak üstünü kapatmamalısınız.ayrıca bağlı bulunduğunuz sağlık ocağına gidip konu ile ilgili daha detaylı ve doğru bilgi edinebilirsiniz.
Birkullanici cnn29 hayır diğer koluna nasıl davranıyorsan aynı davranacaksın o yara yokmuş gibi, çokuzun süre kanarsa antibiyotik krem verebilir