GunesPera Merveio14 Beslenemiyorum, dolayısıyla sütüm de Şuan emmesine anca yetiyor. Ek gıdalara geçtik onlarıda kabul etmiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Merveio14 GunesPera bu arada yazmayı unuttum geçmiş olsun Allah şifanızı versin inşallah 🌸 Biraz kendinizi zorlasanız ceviz meyve helva vs yeseniz sütünüzü biraz çoğaldığında sağıp saklayabilseniz mama yerine daha iyi olacak ama ek gıdada kabul etmiyor mama öyle Yani süt sağlamız dışında farklı bir alternatif aklıma gelmiyor doğrusu. Peki ameliyat sonrası yeniden emzirme ne kadar sonra olur
GunesPera Merveio14 Ben tüp mideliyim o yüzden beslenemiyorum midem almıyor. Ameliyatta buna bağlı zaten, yeniden emzirme ne zaman olur bilmiyorum. İnşallah sorunsuz atlatabiliriz yoksa bu süreç beni şimdiden çok zorluyor.
Araslarcaaa GunesPera merhaba geçmiş olsun mamayı ilk defa tattıysa kusabilir takip edin başka bir durum var mı diye birde tüp mideyi bebek 1 yaşında olmadan yapmıyorlar özel bir durumunuz mu vardı
GunesPera Araslarcaaa Benim 8 sene bebeğim olmadı doktorlar hep zayıfla dedi, bende de mide fıtığı vardı. Fıtıkla birlikte tüp mide ameliyatı oldum. 2 ay sonra kendi kendine hamile kalmışım. Şimdi gebelikte karnım büyümediği ve kusma olduğu için fıtık nüksetti. Fıtık ameliyatı olacağım.
Duygukus GunesPera benim kızım da aptamil de Çeşmeden su akar gibi kusardı mamadan mamaya değişiyor tabii ama aptamil de bu sorun çok yaşanıyormuş değişebilirsen başka dene sma kullanıyorum şimdi küsmüyor onu
MissMisfit_ GunesPera SMA OPTİPRO kullanıyoruz ve en memnun kaldığım mama canım bende aptamil kullandım başta bi sıkıntı cekmedik aslında da aklıma ilk gelen çok mu veriyorsun aceba hani fazlasını kusarlarmış ya
Ezzzzi GunesPera mama yapabilir ama mamadan ziyade başka sorunu vardır bence. 2 ay kustu oğlum , binlerce sebeb sunuldu , her şeyi denedim , sonunda bağırsak enfeksiyonu olduğu ortaya çıktı ..
Ezzzzi Selamcanim hayır felaket değil önlemli olmak da fayda var o yüzden dedim , bence gergin olmayalım :) keşke birisi bana felaket olarak deseydi de çocuğum iki ay çekmeseydi , ayrıca felakette değil ilaçla tedavi olup geçiyor