ADAMASALI123 Sizce akrilik hali mi iyi yoksa yün halı mi iyi ikisinin arasındaki fark nedir? Akrilik hali kullanan var mı acaba pişman mısınız merinos marka?
BuzluKahve ADAMASALI123 Yün halı yıkattım geçen hafta. Metrekaresi 170 liradan😂 Valla pişmanlık. Çok toz tutuyor, ağır.
Yesillimon ADAMASALI123 Asla yün halı alma ben evlenirken heves ettim aldım çok pişman oldum bide bir sürü para verdik şuan kullanmiyorum ne nefes aldırıyor nede pisliigi bitiyor
ADAMASALI123 AntiSosyallKelebek ya bizde akrilik hali aldık ama aldıktan sonra sorgulamak aklıma geldi açıkçası naylon mu acaba bı pişmanlık oluştu bilemediğim den soruyorum bende hiç anlamam çünkü ☺️
AntiSosyallKelebek ADAMASALI123 Hışır hışır ses gelmiyorsa naylon değildir annem balkon için almış bitane bastıkça ses çıkıyor 😂
ADAMASALI123 BuzluKahve ay gerçekten mi 🤦bizim aldığımız da akrilik hali dedi kalın değil yeni model ince halılar dan noylon değildir dimi 😬
ADAMASALI123 AntiSosyallKelebek 😂😂 öyle değil Allah’tan görüntüsü yün halıya benziyor neyse inşallah pişman olmayız az para değildi çünkü 😂
AntiSosyallKelebek ADAMASALI123 İnce halı rahatliktir kolay yıkanır balkonun var ise ben ayda 1 fosur fosur yıkarım 1 günde kurur 😂
ADAMASALI123 AntiSosyallKelebek hiç öyle şansım yok maalesef zar zor 95 m2 evlere sigmisiz balkon desen kendine hayrı yok
AntiSosyallKelebek ADAMASALI123 Ya ben 2-3 kez yıkamaya verdim asla içime sinmedi benim kızım alerjik bir çocuk o sebebten toz tutan ne varsa halı perde yıkıyorum o yüzden ince halı kullanıyorum her odada
ADAMASALI123 AntiSosyallKelebek benimde oğlum da alerjik aslında yün yatak kullanmayız evimde diğer halılarım da ince halılar dan dediğiniz gibi çok rahat ama oturma odası için hali bakalım alalım dedik adam orda akrilik dedi sormayı unuttum tamamen o ne demek oluyor diye naylon mu sattı acaba bize bu fiyata diye şüphe düştü gece gece 😂😂