Cennet2811 Bebeğim 7 aylık geceleri kaç kez uyandığını artık sayamıyorum asla kesintisiz uyumuyor neden? Ve nasıl düzelir
H-Efeninannesi Cennet2811 ben de aynı durumdayım , gece sürekli uyanmaktan sabah dayak yemiş gibi kalkıyorum . Kızım 8 aylık
Yavrum_veben2 Cennet2811 desteklimi uyuyor bizde 4kere kalktık 4.ay atağı ve uyku gerilemesi aynı anda sanırım mahvoldum
Cennet2811 benkosarim Yok sıcaktan alakası yok uyuduğumuz oda serin ve zaten üstünü örtmeyi sevmiyor bende örtmüyorum ama o kadar çok uyanıyor ki mesela şuan uyandı ve tekrar uyuyacak bu saate kadar uyudum mu uyumadım mı bilmiyorum
queen_mom Cennet2811 kızım 7 buçuk aylık al benden de o kadar.kac kere uyandı hatırlamıyorum.uyudum mu uyumadım mi hatırlamıyorum 😞
Yorgunumdostlar Cennet2811 emziriyo musunuz eğer emmek için kalkıyorsa alışkanlık haline gelmiş olabilir acıkmasa bile kalkıyolar her uyandığında emzirmeyin Bi şekilde uyutun ağlasa bile zamanla kalkmıycaktır
Cennet2811 Yorgunumdostlar Emziriyorum kalkıyor emiyor geri yatıyor yatağına koyuyorum en fazla 1 saat sürmüyor bile bidaha ağlıyor
Yavrum_veben2 Cennet2811 destekli uyumanın etkisi büyük ihtimal canım desteksiz uyumaya çalıştırsan uyku eğitimi gibi ağlatmamakta çalışmadan
Yorgunumdostlar Cennet2811 kızım 20 aylık memeyi bıraktırana kadar yarım saatte bir kalkıyodu 2 ay önce bıraktık şimdi hiç uyanmıyo sizinki daha küçük tamamen bıraktıramasanız da azaltmalısınız
_Goktugunannesi__ Cennet2811 Biz de 8. Ayına kadar saatte bir emmek için kalkıyorduk 8. Ayının ortasında düzeldi 3 4 saatte bir memeye kalkmaya başladı şuan 11.5 aylık hala kesintisiz uyumuyor 2 sefer memeye kalkıyor
Cennet2811 _Goktugunannesi__ Bizde de düzelir umarım 2 defa uyanmasına razıyım saat başı uyanmasındansa
_Goktugunannesi__ Cennet2811 Düzelir inşallah canım seni çok iyi anlıyorum bazen 1 saat bile olmuyordu 40 45 dk bi
Balkiz12 Cennet2811 kızım 9 ay 3 günlük doğduğu günden beri böyle her sabah bir ümitle uyanıyorum belki akşam uyur artık düzelir diye diye bu günlere geldik ama aynı gündüzde uyumuyor yarım yarım toplasanız 1 saat
Anneko Cennet2811 emerek ve destekli uyuyorsa ondan uyanıyor çünkü gece uyku koptugunda aynı desteği geri istiyor uyku ve meme ilişkisini kesin desteksiz uyutun
Anneko Cennet2811 uyku eğitimini araştırın mutlaka 2 3 gün zorlanırsınız sonrası inanilmaz bir rahatlık bizde 7. Ayda aldık uyku eğitimi