Miraninannesi77 Kızlar kımlığımı kaybetmıştım bugun yenı kımlık başvurusu yaptım ilgilenen kadın zarf verdı o an açmadım eve gelınce açtım tc kımlık şifresı yazıyor ne oluyor o
Bulbulyuvasi Miraninannesi77 sizden parmak izi alıp basvuru yapmadı mı? Çok oldu kimliğimi kaybetmeyeli benden iz alıp basvuru yapıyordu kimlik yerine geçen kağıt veriyordu onu kullanıyordum
Ayda2022 Miraninannesi77 geçici kimlik belgesi oluyor, evinize kimlik gelene kadar onu taşıman lazım yanında
Beraninannesii Miraninannesi77 Çipli olduğu için şifreli de oluyor şuana kadar hiç ihtiyaç duymadım. Hiç bir yerde kullanmadım.
Miraninannesi77 Bulbulyuvasi parmak izi aldı gecıcı kımlık belgesı verdı kımlık 1 hafatya eve gelecek dedı bıde zarf verdı tc kımlık şifresı yazıyor anlamadım
Miraninannesi77 Ayda2022 ondan ayrı canım gecıcı kımlık belgesınden ayrı bı kağıt tc kimlik şifresı dıyor
Bulbulyuvasi Miraninannesi77 o zaman teslim alırken heralde söyleyeceksiniz çünkü başka bir şey gelmedi aklıma
Beraninannesii Miraninannesi77 Bir nevi doğrulama şifresi . Banka, hastane vb yerlerde işlem yaparken kullanılıyormuş ama ben hiiic kullanmadım kulanan birinede denk gelmedim😇
Miraninannesi77 Beraninannesii hee şimdi anladımm çook tesekkur ederım merak etmiştimm :) olakı hastane vb yerde kullandım o şifreyı istedıler sonradan değiştiricekmıyım