Arkadas3495 Kızım üç bucuk aylık burda 3 gündür havalar cok sıcak vucudunda pişik oluştu yanı ısılık kırmızı benek benek yüzünde de var boğazın altın falan duş alıyor hergün ama yeniliyor aynı aranızda oyle olan var mı
Bebegimm1 Arkadas3495 klıma alın yada vantılatör benm bebeğimdede vardı bezle gezerdi vantılatör kullanıyrm 2 senedir isilik olmadı boynunu nemli tutmayın kuru tutun orası hava almıyor
Nurbost Arkadas3495 gül suyu geçiriyo bacım . Ben sürekli fısfıs sıkıyorum olmuyor isilik falan. Baktım sıcakladı hemen fısfıs
Madalina Benim oğlumda öyle oldu bez olduğu yer sivilce gibi kızarıklıklar oluştu baya kötü oldu doktora sordum ilaç kullandım zaten günde 4 5 kere banyo yaptırıyorum geçti. Şimdi yine başladı havalar çok sıcak maalesef.
Arkadas3495 Bebegimm1 klima vantilatör var ama cocugu yakın tutma dedi doktor klimayı aç pencereleri kapat kapıları aç cocuk yan odada dursun serinlik gelir dedi bende oyle yapıyorum
Bebegimm1 Arkadas3495 o şekilde odaya serinlik gitmez ki .bence düşük seviyede aynı odada dursanız daha iyi olur benm camlar açık vantılatörün önünde dururuz hiç hasta olmadık gündüzleride havuza su dolduruyrm birde öyle oynuyor yoksa diğer türlü oturdugumuz yerde her yerimizden ter çıkıyor direk klımanın önüne koymayın ama aynı odada düşük ayarda bırakın odada azda olsa serinler öyle
Madalina Arkadas3495 Triderm diye bir alaç verdı. Ve uriage. Kuruduktan sonra bepantne sürüm geçti çok şükür
Arkadas3495 Bebegimm1 benim bebeğim 3 aylık ama doktor önermedi serinlik az da olsa geliyor ama yetmiyo işte cocuga