iyiliktozuu Hiç mi sorunsuz çıkmaz anlamıyorum. Kaç tane aldım pamuklu ayarda beyazları yıkarken atıyorum her seferinde ya teli çıkıyor, ya ortası kopuyor bir şey oluyor.. Çözüm yolu yokmu, sizler nasıl yıkıyorsunuz 🫣
Mira__ iyiliktozuu aldığınız yerle alakalı olabilir mi 3 senedir Penti sütyenim var hiç öyle sorun olmadı ki birde çok mu giyiyorsunuz acaba ? Kullanıma bağlı olarak sürekli yıkama oluyorsa olabilir ben mesela hamilelik döneminde giymem , evde kesinlikle giymem mesela sütyenle fazla haşır neşir değilim
Deletedmom104 iyiliktozuu valla hiç böyle bi sorunla karşılaşmadım. Evde takmıyorum zaten dışarıdayken takıyorum sadece. Sık kullanımdan kaynaklı olabilir. Sütyen yıkama topları var onla yıkayın
iyiliktozuu Mira__ ben takmadan duramam ya, evde de takarım dışarı da da . Su sıcakta bile takarım genelde çünkü sarkan göğsü ve dağınık göğsü pek sevmiyorum
Umutluluk 7sene aldığım sütyenlerin markası le jardin harika binlerce kez attım hiç sorun yaşamadım .
iyiliktozuu BuzluLatte hahahaha 😅😅 sütyen öneri görseli isterim dermişiiiiim hahsjsjd Penti pahalı değil miydi ya
hurremsultann iyiliktozuu Penti hem pahalı hem de dandik bende aynı sorunu yaşıyorum kilotları bile berbat asla almam oradan artık
35lavanta Pamuklularda beyazlarla demişsiniz benğm makinamda pamuklu uzun süre yıkıyor beyazlar zaten 60derece 🤷🏻♀️ Markaya görede değişiyor sanırım penitiden aldığım giç bir sütyende soeun yaşamadım.. Ben hep bütün çamaşırlarımı 1 saatlik programda yıkarım sadece devir ve ısı derecesini ayarlarım sütyenleri genelde 40derecede yıkıyorum yıpranmasın diye
iyiliktozuu Beraninannesii ay bide emzirmekten göğüs hamur gibi oluyor bazı sütyenlerden oynaşıp kayıyor felan sinir bozucu 🥲🤦🏼♀️
Falafel Beraninannesii ay pahalıya aldığım için kıyamıyorum sıkıştırmaya zarar görürse içime öküz oturur vallahi🤐