Htcgns Merhabalar arkadaşlar 7 ayımıza girdik vitaminli+ek gıda tarifleriniz varsa öneri alabilirmiyim
-erCansu- Htcgns pırasa bikac dilim balkabagi pirinc zeytinyagi cok sevdi :) terbiyeli havuç çorbasi verebilirsin.. kabak patates havuc kuzu kiymasi zeytinyagi yapabilirsin corbalarina irmik katabilirsin.. normal kabak yarım havuc patates sarimsak bi dilim balkabagi bu karisimida cok sevdi
Melekuglum Htcgns yoğurt çorbası bal kabağı çorbası ben ev yapımı şehriye çorbası da veriyorum bayılarak yiyor tabi çorbaların içine kemik suyu da katıyorum önceden kemiği haşlayıp pet bardaklarda dondurmuştum muz elma avakado havuç kabak bunları da verebilirsiniz 👌🏻
Ardenveannesi Htcgns Sabah kahvaltısı öncelikle yumurta sarısı, labne peyniri, ve bebe bisküvisi çok katı olduğu için ben icine suda bırakıyorum ve zamanla içine pekmez ve ceviz ilave ettim
Ahanife Ben de bekliyim 24 de 7 olucaz ve merak ediyorum hala tadımlık mi gitmeliyim yoksa kahvaltı ara ögün akşam yemeği mi yapmalıyım
Htcgns Ahanife ben yarın sabah kahvaltıda yumurta sarısı lambe pekmez denemesi yapıcam tereddüt içindeyim bakalım
Ahanife Durdaneceylin erken mi başladımız ek gıdaya ben 6 ay da başldım şimdi 6 ay 20 günlük çok erken değil mi acaba
Ahanife Htcgns ben de tadıma başlarken tereddüt ede ede başladım şükür yemeyi seviyor kızım şimdi de tadımlardan sonra ne olacak diye düşünüyorum
Durdaneceylin Htcgns yumurta sarısı pekmez 3 cicibebe tuzsuz peynir ceviz bunlar içine birazda ılık su karştırıp mama kıvamına getirip yediriyorum
-erCansu- Htcgns 6 aydan sonra sarimsak veriliyor hem kış geldi sogan sarimsak onemli :) soganda 7. Aydan sonra koymaya basladim hem yemekleri bi nebzede olsa lezzetlendiriyor :)
Htcgns Ahanife bende öyle şimdi tavuk sulu kemik sulu çorbalar yapıcam bakalım brokoli semiz otu demesi yapıcam bakalım
Hacerhacer Aglamak istiyorum .. ucuncu bebegim olmasi a ragmen hic boyle bisey yasamadim oncekilerde kase kase yedirirdim severlerdi ama bu asla yemiyor hep ittiriyor diliyle tukuruyor napacam bilmiorum sadece anne sutu aliyor